Вручення Свідоцт про здобуття повної загальної освіти Випускникам-2022

Про матеріал
Сценарій проведення зібрання для Вручення Свідоцтв про здобуття повної загальної освіти випускникам. Мета: Сприяти формуванню ціннісного ставлення до традицій навчального закладу,виховувати почуття поваги до вчителів, рідного краю. Провести вручення Свідоцтв про здобуття повної загальної середньої освіти. Оформлення: повітряні кульки, фото-зона, напис «Випуск - 2022», фото учнів (фото спогадів про навчання у початковій школі та ліцею) Обладнання: мікрофони, мультимедійне обладнання, ноутбук, журнальний столик( для документів про освіту)
Перегляд файлу

Сценарій «Випускний вечір 11 класів - 2022»

 

Мета: Сприяти формуванню ціннісного ставлення до традицій навчального закладу,виховувати почуття поваги до вчителів, рідного краю. Провести вручення Свідоцтв про здобуття повної загальної середньої освіти.

Оформлення: повітряні кульки, фото-зона, напис «Випуск - 2022», фото учнів (фото спогадів про навчання у початковій школі та ліцею)

Обладнання: мікрофони, мультимедійне обладнання, ноутбук, журнальний

столик( для документів про освіту)

(звучить тематична музика)

 

Ведучий:  Вітаємо! Мирного неба всім присутнім!

Ведуча :  Доброго дня шановні вчителі, батьки, учні!  На календарі 30 червня, а в нашому Перечинському ліцеї ми зібралися для Вручення Свідоцтв про здобуття пової загальної середньої освіти нашим одинадцятикласникам !

Ведучий: У разі повітряної тривоги просимо всіх проходити в УКРИТТЯ!

Ведуча: Вітаємо  всіх,  хто прийшов розділити хвилюючі миті у житті наших випускників!!!

Ведучий: Саме сьогодні НАШ ПЕРЕЧИНСЬКИЙ ЛІЦЕЙ благословляє в самостійне життя вихованих, красивих, розумних своїх вихованців. Тож зустрічаймо  щирими усмішками та оплесками  випускників -2022 року!!!

ВИХІД ВИПУСКНИКІВ

(Звучить святкова музика, оплески)

Директор ліцею відкриває свято!

Урочисте зібрання, приурочене врученню Свідоцт про здобуття повної загальної середньої освіти випускникам Перечинського ліцею, вважати відкритим!

Звучить Гімн України

Директор      На нашому зібранні присутні гості:

  1. Міський голова Погоріляк Іван Михайлович
  2. Настоятель Свято-Миколаївського храму отець Володимир
  3. Настоятель Свято-Покровського храму отець Андрій

 

Ведучий Ви знаєте, все так не звично цього року у нашому ліцеї! Тихе  подвір’я, порожні коридори, класи. Ще діти так ніколи не просилися на навчання, а вчителі не мріяли опинитися на роботі в класі зі своїми учнями, як цього року.

Ведуча Війна в Україні змусила нас привчитися до нових реалій, забравши найцінніше в нашому житті – живе спілкування, зустрічі, прогулянки. І тому 2021-2022 навчальний рік ми завершили дистанційно. Але ми впевнені, що війна мине, ми обов’язково переможемо, знову повернемось  до нормального повсякденного життя.

Ведучий Війна, що розгорнулася на території нашої держави - це боротьба за свою незалежність, величний прояв патріотизму, любові до України,  його традицій та гордості за свою національну приналежність.

Ведуча Вшануємо борців за волю України! Героїв – українців, що віддали своє життя за мирне небо над нашою головою, нашу з вами свободу та незалежність.

Ведучий  Шановні присутні! Просимо вшанувати пам'ять полеглих Героїв-захисників хвилиною мовчання!

(Хвилина мовчання, метроном, свічка)

Ведучий

Ще вчора тільки вересень нас радісно зустрів,

Сьогодні уже червень покликав нас прощатись,

А скільки невгамовності думок, бажань і мрій,

Ще стільки недоказаного нам хочеться сказати…

Ведуча

Минуле  і майбутнє – два слова, море змісту,

Назавжди закарбоване у відео й світлинах,

І щирі ваші посмішки, і очі повні сліз,

Все пронеслось – сьогодні випускного днина.

 

Ведучий:  Дорогі випускники, із вітальним словом до вас звертається директор Перечинського ліцею Гунка Федір Федорович.

Вітальне слово директора ліцею.

Ведуча   До вітального слова запрошується міський голова Погоріляк Іван Михайлович

ВИСТУП

Ведуча :  Із музичним подарунком виступить для вас, випускники, Попович Станіслав.

ВИСТУП

 

Ведучий:  Життя - вічний вокзал, де розлучаються, зустрічаються, плачуть і радіють.

І сьогодні ви, дорогі випускники,  на вокзалі прощання: з дитинством, шкільними роками. Час іде. Потяг стоїть біля перону і пасажири вже заповнили вагони.

Ведуча : Невже це дійсно сталося? Скільки ви мріяли про цей вечір, про завтрішню свободу, а тепер не віриться.

 І вам, чомусь, сумно... і тривожно… Як складеться ваше життя далі?

 Звичайно, що у нашому ліцеї  все було простіше - уроки, контрольні, підсумковий тест і заповітна мрія про Свідоцтво, що засвідчує здобуття вами повної загальної середньої освіти.

Ведучий:   Шановні батьки, дорогі випускники!  Нарешті настала довгоочікувана  і найбільш хвилююча мить нашого зібрання. Зараз нашим випускникам вручать першу  путівки в доросле життя – Свідоцтво про здобуття повної загальної середньої освіти .

Ведуча:  Для зачитання наказу про випуск учнів 11-их класів із навчального закладу, вручення їм Свідоцтв про здобуття повної загальної середньої освіти запрошуємо заступника директора з навчально-виховної роботи  Дорогович Валерію Романівну.

Ведучий: Директор ліцею Гунка Федір Федорович вручає документ про здобуття освіти.

Вручення Свідоцтв

Ведуча: Дорогі наші випускники, прийміть музичне привітання від Годованого Миколи.

ВИСТУП

 

Ведучий:  Зовсім недавно пролунала до болю знайома мелодія останнього дзвінка. А сьогодні прощальний ВИПУСКНИЙ для наших одинадцятикласників…

Ведуча:  Юність, справді, найкраща пора життя кожної людини і проходить вона у рідному навчальному закладі. Юність захоплює дружбою, мріями, першим коханням… Адже зовсім недавно ви були такі маленькі, сором’язливі, невпевнені.

 А сьогодні дорослі, красиві  люди, якими захоплюються, симпатизують і навіть закохуються наші молодші учні.

Ведучий: Сьогодні якось особливо співають пташки, сонце, не поспішаючи, сідає за обрій, небо  чисте та безмежне. Хотіло б ся, щоб так було по всій Україні. Нехай Господь дарує тим, хто вступає в доросле життя, ясну та спокійну долю, чистий та безмежний шлях.

Ведуча :  Дорогі випускники ! До вас звертаються ваші класні керівники:

Немеш Марія Михайлівна та Мартон Іван Іванович.

Ведучий:  Шановні випускники! Хвилюючий день сьогодні не лише у вас. Не менше хвилюються і ваші батьки. Так шалено б’ється їхнє серце, а то й зовсім десь зникає його стук… і тато, і мама ще пам’ятають себе такими ж юними, пам’ятають свій випускний. Аж тут… Красуня-донька на високих підборах і в гарній сукні чи серйозний син, вищий за тата. Здається, ще зовсім недавно тримали їх на руках, безпомічних немовлят. А сьогодні вони вилітають з батьківського гнізда.

Ведуча:  Дорогі випускники! Із БЛАГОСЛОВІННЯМ на щасливе мабутнє до Вас звертаються святі отці! Настоятель Свято-Миколаївського храму отець Володимир та настоятель Свято-Покровського храму отець Андрій.

БЛАГОСЛОВЕННЯ ВІД СВЯТИХ ОТЦІВ

Ведучий: Шановні батьки, вчителі! Випускники ліцею – це наша гордість! Вони – наше майбутнє! Настала їх зоряна мить! Їм слово надаємо!

 

Виступи випускників – слова привітання від учнів.

 

Виступ 11- А із піснею «Ліцей» (за мотивами пісні Анни Трічер «Школа»)

(Випускники говорять слова подяки своїм вчителям, батькам, побажання один одному.)

Виступ 11-Б із піснею «Батьки не плачте»

(Випускники говорять слова подяки своїм вчителям, батькам, побажання один одному.)

Флешмоб «Стрічка випускника».

(Випускники підходять до своїх класних керівників. Беруть патріотичні блакитно-жовті стрічки, прикріплені до повітряної кульки із написами «11-А», «11-Б». Стають у коло. На кожній стрічці написане імꞌя Випускника і  Випускниці. Класний керівник дає напутні слова своїм вихованцям і відрізає кожному стрічку.)

Ведуча:  Час спливає невблаганно, і ось уже пора прощання.

Ведучий:  Дорогі випускники! Кожен із вас має свою найзаповітнішу мрію. Бережіть її, боріться за неї! Ніколи не переставайте посміхатися, надіятися і вірити!

Ведуча:   Нехай же лунає на світом ніжна мелодія сонячного ранку дорослого життя, мелодія злита у тендітних струнах ваших душ, мелодія вашої юності! Успіхів вам! Оптимізму! Впевненості! Любові! Віри в себе! Людяності! Мирного неба над головою!

Директор ліцею оголошує свято закритим!

Звучить Гімн України

Ведуча  :     Хай щастить вам, дорогі випускники, на дорозі життя!!!

Середня оцінка розробки
Структурованість
5.0
Оригінальність викладу
5.0
Відповідність темі
5.0
Загальна:
5.0
Всього відгуків: 1
Оцінки та відгуки
  1. Кутинський КЗ
    Загальна:
    5.0
    Структурованість
    5.0
    Оригінальність викладу
    5.0
    Відповідність темі
    5.0
doc
Додано
5 липня 2022
Переглядів
421
Оцінка розробки
5.0 (1 відгук)
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку