Захід "Зустріч з випускниками"

Про матеріал
Сценарій "Зустріч випускників".Підбірка матеріалів згодиться для проведення заходу педагогу організатору,класному керівникові
Перегляд файлу

Спокійна музика

Вед 1

.Роки-кілометри відлічує доля

На трасі життя, що у даль пролягла.

Ви знову  у рідній зібралися школі.

Вона вам і храмом, і домом була.

Вед 2.

І час, що спішить у прискоренні вічнім

Секундами-кроками міряє дні,

Опоєний вечора чаром магічним,

Засне ненадовго у тиші на дні.

Вед1

Нехай відпочинуть дороги і траси,

Стежки і доріжки, шляхи і путі.

Ви – сестри й брати по навчальному класу,

Хоч ви й не рідня між собою в житті.

Вед 2

Друзі, вам пісня лунає , як згадка,

Знайома мелодія лине для вас.

Полиньте в цю мить.у юні роки,

Згадайте школярський свій вальс.

 (Звучить «Шкільний вальс» фонограма)

Вед1. Прозвучала знайома шкільна мелодія, і велика щира радість ожила у цій святковій залі. А це означає лише одне – він знову  прийшов, той довгоочікуваний радісний вечір – вечір зустрічі шкільних друзів!

 

 

Вед2. Добрий вечір, дорогі вчителі, випускники різних поколінь! Щороку школа гостинно відчиняє двері, запрошуючи випускників у рідні стіни на вечір – зустріч.

Давайте повернемося у ті незабутні роки юності, які залишаються в пам’яті, як перше кохання, перші світанки, перші успіхи і невдачі.

Вед1. Адже саме в школі людина проводить свої найкращі роки життя. Гордиться наша школа своїми випускниками. Роки летять, але наша школа не старіє і пам’ятає своїх випускників. Дякуємо, що ви не забуваєте свою школу і прийшли сюди, щоб зустрітися з шкільними друзями і вчителями. Шкільний дзвінок запрошує вас на урок« Зустріч з дитинством»

            ( шкільний дзвінок )

 Вед1.  Золотою симфонією для Вас прозвучала мелодія шкільного дзвоника як відгомін далекого дитинства, у яке неможливо повернутися. Щиро вітаємо Вас на святі шкільних друзів. Хай цей вечір наповниться спогадами давно минулих років…

Сьогоднішня зустріч – це мандрівка у світ дитинства і юності.

Вед2. Життя, наче потяг, зупинка під назвою «Школа». А далі – у кожного свій маршрут, свої життєві долі і зупинки, свої пасажири, свої болі й тривоги, радощі й успіхи та в усіх Вас одна спільна зупинка, і хоча немає станції, де приймають у минуле поїзди, та на зупинці під назвою «Школа» завжди Вас чекають

         ( звучить пісня)

  Вед1.  

 Коли світять зорі – шлях стає світлішим, коли є міцні дуби, що тримають небо, - молодим пагінцям рости простіше, коли поруч відчуваєш дружнє плече – ідеш впевненіше.

Вед2. Коли є мудрі вчителі та директор – вчитися легше, адже  є на кого рівнятися, є на кого покластися.

До слова запрошуємо директора школи Касіяненко Ганну Анатоліївну.

                                                                          (Виступ директора школи)

 Вед1.     Шановні випускники, ваші стежки – дороги злилися сьогодні в одну -  єдину, яка Вас повернула в дитячі, юнацькі роки, привівши до храму науки, до рідної школи.

Вед2.  Тут все, як колись: дзвінко щебече дітвора, заклопотані вчителі… Вед1.     Та сьогодні забута мелодія дитинства поверне його назад, в ті найщасливіші роки, коли світ переливається кольорами веселки, пробуджуючи в кожному серці надії та сподівання. Тож бажаємо Вам приємної мандрівки в шкільні роки!

Вед2.  Дуже приємно бачити у залі випускників різних поколінь, адже усіх нас поєднала у велику сім’ю рідна школа, але серед присутніх є ті, кого ми хочемо представити першими, ті, що святкують 25 та 20- річний ювілеї – випускники 2000  року! Розумні, кмітливі,сміливі,толерантні, так про них висловлюються їхні класні керівники Мазуніна Світлана Миколаївна, Кіслова Тетяна Олексіївна.., Всилевська Надія Петрівна, Коваль Марія Василівна. Привітаємо оплесками.

( пісня______________________________________________)

Вед .1. Час летить невблаганно. Дуже добре пам’ятають рідну школу і клас учні, які 15 років тому закінчили її. Згуртовані, ініціативні, були попереду в навчанні і в праці. Завжди з посмішкою говорять про них учителі. Класні керівники – Грабчак Наталія Борисівна, Гоменюк Віктор Олексійович, Коршак Алла Анатоліївна. Привітаємо оплесками.

 

Вед.2. Забута мелодія шкільного дзвоника викликає на урок випускників , які святкують 10-річчя. Веселі, добрі, завжди готові прийти на допомогу. Привітаємо оплесками їх та їхніх класних керівників Петрик Н.О. та Дорош Н.Л.

(танець______________________________________________)

Вед 1 Сьогодні свій перший ювілей святкують випускники, які закінчили школу 5 років назад. Зірочки пятирічної витримки. П’ять зірок… це справді щось найкраще.

 

 В2  А ніхто й не сумнівається! У них все «без обману» якщо хлопці - то найсильніші, якщо дівчата – то найкрасивіші. Аплодисменти їм та їхньому класному керівнику Кісловій Т.О. 

 

Вед 1 Ми знаємо, що у залі є люди, які не приходять до школи, не ходять на виховні години, не чергують по школі…, а їхня класна мама Субботіна Л.В. досить часто про щось думає і посміхається.

.

 Вед 2 Та це ж випускники, які сьогодні святкують свій маленький ювілей –пять місяців без школи. Відгукніться, чи підніміть руки випускники 2019 року.

 

Вед .1 Скільки б не пройшло років, а учні для своїх учителів назавжди залишаються юними,, допитливими, сповненими мрій і сподівань дітьми. Ми віримо в те , що ви стали хорошими  людьми.

( пісня ___________________________________________)

 

Вед. 2. Шановні випускники, пропонуємо вам трішки поспілкуватися,, пригадати шкільні роки та розважитися. Тож запрошуємо Вас на сцену.

Вед 2: Чи хотіли б ви перенестись у шкільні роки назад?

Вед 1:  Який урок був найулюбленішим?

Вед 2: Який найвеселішим?

Вед 1: Який учитель був найсуворішим?

Вед 2: Яка була найбільша мрія? Вона здійснилася?

Вед1: Скажіть по одному слову вашим учителям

Вед 2: Скажіть, хто у вас вів алгебру?

Вед  1: Чи був у вас такий предмет як інформатика?

Вед 2: Які шкільні заходи вам запам'яталися найбільше?
Вед 1: Чим був знаменитий ваш клас?
Вед 2:Який був ваш улюблений предмет?

Вед 1: За що отримали першу двійку?
Вед 2: Ким ви мріяли стати, коли вчилися в школі? Збулася мрія?
Вед 1:Що хочете побажати своїй школі?

 

Вед 2Дякуємо вам за спілкування. Нехай цей веселий танок подарує вам радість.

              ( танець_________________________________________)

 

Вед  І: Проходять роки… Учні прощаються зі школою, ідуть у нове життя. Скільки прекрасних справ на рахунку випускників нашої школи. Вони працюють лікарями і вчителями, юристами і бухгалтерами, продавцями і дизайнерами. А чи є серед вас музиканти і співаки? Ні? Зараз ми це виправимо.

Ведуча ІІ: Ви отримаєте ударні народні інструменти  (каструлі, ложки, ….) і будете співати українську народну пісню «Несе Галя воду».


Вед1:  Від нас, майбутніх випускників,  вчителів та і самої школи є для вас подарунки.

Вед Вам потрібно витягти  із мішечка побажання та зачитати. Все дуже просто.

(ведуча виходить у зал та читають побажання )

 Вед Історія школи   це її  неповторні, дивовижні, яскраві випуски різних років…

Вед Це золоті та сріблі медалі, переможці предметних олімпіад…

Вед Видатні  спортсмени: футболісти, боксери і шахісти…

Вед Талановиті, яскраві артисти всіх шкільних свят…

Вед 10 або 11 років кожен із вас провів у школі. І все цей час поряд були вчителі - вимогливі, по батьківськи добрі…

Вед: Це вони, шкільні вчителі, навчали нас і першої літери, і вміти розуміти прекрасне, і палко любити свою Батьківщину.

Вед І зараз для вас найщиріші привітання від учителів…увага на екран…

відео привітання

 Вед1: Ми бажаємо вам, друзі, успіхів у навчанні і праці! Будьте добрими, енергійними, сильними духом. Пам'ятайте, що ваші успіхи, ваша радість - це і наші успіхи, і наша радість. Не забувайте рідної школи і частіше приходьте сюди, тут пам'ятають про вас, люблять і чекають вас.
Вед2: Шановні вчителі, випускники. Ми пропонуємо на прощання разом з нами виконати пісню «Старі фотографії»

(на екрані слова пісні)

 

 

Вед1І всім вам говоримо ми на прощання:«Спасибі за увагу!
Вед 2 До нових зустрічей, друзі! І до побачення! ».

 

 

 

 

 

 

 

 

docx
Додав(-ла)
Юрчак Алла
Додано
26 березня 2020
Переглядів
374
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку