Зразок Характеристика учня

Про матеріал
Зразок Характеристика на важкого учня сьомого класу який порушує поведінку в школі та за її межами
Перегляд файлу

Характеристика

Іваненко Івана

2007 року народження, учня 7 класу

Глушицька ЗОШ І-ІІ ступенів

Іваненко Іван навчається в Глушицькій ЗОШ І-ІІ ступенів з першого класу. У хлопчика були проблеми з навчанням, поведінкою та спілкуванням із товаришами з початкових класів.

Рівень загальних інтелектуальних здібностей – середній.

За весь час навчання хлопець проявив себе як недисциплінований учень. Навчальний матеріал засвоював на середньому рівні. Навчається погано, систематично не виконує домашнє завдання, на заняття часто приходить без підручників та зошитів, потребує постійного контролю за навчанням та поведінкою зі сторони вчителя. Батьки належного контролю за навчанням та поведінкою сина не здійснюють, тому хлопець поставлений на внутрішньо шкільний облік. Іван не виявляє зацікавленість до навчання. Проявляє здібності до фізичної культури. Ставлення учня до навчального процесу у сьомому класі змінилося у гіршу сторону: на уроках не працює, дуже часто ігнорує правила поведінки, заважає вчителям, відволікає дітей, на зауваження не реагує. Жоден з гуртків школи не відвідує.

За характером хлопець різкий, емоційний, нестриманий. Часто буває агресивний, провокує бійки та конфлікти серед хлопців та дівчат класу. Іван схильний до протиправної поведінки. До вчителів ставиться іронічно та недовірливо, відкривається та спілкується відверто дуже рідко. Не вміє себе адекватно оцінювати, підвищена тривожність, буває агресивний, імпульсивний, задиркуватий, самолюбивий, неорганізований. Має потребу в увазі, признанні. Гарно розвинені творчі здібності, які не бажає реалізовувати.

 

Класний керівник              ___________  Бартош Д.М.

 

docx
Додано
8 лютого 2021
Переглядів
616
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку