Зразок характеристики учня. "Характеристика учня"

Про матеріал
Характеристика на учня – це документ, який являє собою оцінку соціальних, психологічних та інших особистих якостей, рис характеру школяра. Характеристика учня складається для нового викладача з метою знаходження індивідуального підходу до нього і налагодження роботи з ним чи для надання в інший навчальний заклад.
Перегляд файлу

Характеристика     учня

____________________________________
________________ року народження,
учня __________ класу

________________________ школи

 

_______________  навчається у школі з першого класу.  Останні два роки навчався на індивідуальній формі навчання. Зарекомендував себе як старанний, дисциплінований, працелюбний, уважний учень. Має навчальні досягнення високого рівня. ___________ володіє твердою впевненістю в своїх можливостях, діє успішно і правильно. Грамотно викладає свої думки, володіє великим запасом слів. Навчається в повну міру своїх сил. Має довільну зорову, слухову пам’ять, швидко запам’ятовує навчальний матеріал. Виявляє логічне, творче мислення.

Має здібності до вивчення літературного читання, української мови. Добре розвинене зв’язне мовлення, вміння переказувати текст, навички складання розповіді. Мовлення виразне, з нормальним темпом і силою голосу. Вміє виділити головне, знайти закономірність, добре розуміє зміст прослуханого тексту.  Прийшов до школи з повністю сформованими навичками читання; темп читання становить 120 слів за хвилину. Добре розвинена дрібна моторика руки, почерк каліграфічний. Показав високий рівень сформованості навиків списування та письма під диктовку, моделювання та аналізу слів. Добре розвинені навички самоконтролю, здатен зберігати високий рівень працездатності протягом уроку, працювати у високому темпі.

 _________ досягнув високого рівня знань і з математики. Учень добре і швидко вирішує завдання, легко справляється з вирішенням прикладів. Дає повну відповідь на поставлене запитання. На уроках завжди уважний, активний, виконує домашнє завдання. Має добрий загальний розвиток. Багато читає.

До виконання громадських доручень ставиться сумлінно. Скромний, веселий, товариський, стриманий, врівноважений, самостійний. Правила поведінки завжди свідомо виконує. Користується повагою серед вчителів. Має авторитет серед товаришів. Має багато друзів, підтримує дружні стосунки з багатьма учнями.

Батьки приділяють належну увагу вихованню сина, беруть активну участь у процесі навчання. Систематично відвідують батьківські збори.

 

Директор школи _______________
Вчитель               _______________

docx
Додано
5 березня 2021
Переглядів
1243
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку