Зразок протоколу батьківських зборів

Про матеріал
Зразок протоколу батьківських зборів у сьомому класі. Порядок денний, теми для обговорення
Перегляд файлу

ПРОТОКОЛ   № 1

класних батьківських зборів у 7 класі від 6 вересня  2021 року

 

Присутні – всього 10 з них 8 батьків

Голова зборів – Матаржук О.В.- класний керівник

Запрошені – Коцимюк Г.М- психолог

 

Порядок денний:

 

 1. Про структуру 2021/2022 н.р.

2. Про забезпеченість учнів підручниками.

3. Про організацію харчування дітей.

4. Про організацію довозу дітей.

5. Про правила безпечної поведінки дітей в позаурочний час та обов’язки батьків у вихованні дітей

6. Про протидію злочинності і булінгу.

7. Про COVID-19 та організацію навчально-виховного процесу в умовах пандемії.

 

І. СЛУХАЛИ: Матаржук О.В, класна керівничка, яка ознайомила       батьків із структурою 2021/2022 навчального року та ознайомила зі статутом гімназії.              

УХВАЛИЛИ:

 1.1.Інформацію прийняти до відома.

 

ІІ. СЛУХАЛИ: Матаржук О.В   яка інформувала батьків про стан забезпечення учнів підручниками. Вона зазначила, що діти на 90% забезпечені підручниками. Також  зосередила увагу батьків на збереженні підручників,  звернулася до батьків з тим, щоб допомогли дітям обгорнути підручники та слідкували за їх станом, тому що використання підручників довготривале і всі хочуть  їх одержувати в хорошому стані.

УХВАЛИЛИ:

2.1.Батькам і вчителям сприяти належному зберіганню підручників.

2.2 Звернутися з проханням до бібліотекаря Маляра П.І з проханням сприяти у 100% забезпеченні підручників.

ІІІ. СЛУХАЛИ: Матаржук О.В., яка повідомила, що питання з харчуванням наразі не вирішено.

УХВАЛИЛИ:

3.1 Звернутися з клопотанням до директора гімназії Лесюка Я.Д. щодо організації харчування дітей в їдальні гімназії з дотриманням всіх законодавчих норм.

ІV. СЛУХАЛИ: Матаржук О.В., яка повідомила, що організовано довіз дітей до гімназії, змінено маршрут руху, так як прибули учні з сусіднього села, ознайомила з розкладом руху шкільного автобуса.

ВИСТУПИЛА: Марійчук Л.П., мати учениці, яка запропонувала звернутись до директора, щоб замінили нам автобус на новий, так як наш новий забрали в АТО, а взамін дали старий.

УХВАЛИЛИ:

4.1. Інформацію прийняти до відома.

4.2. Запропонувати директору гімназії Лесюку Я.Д звернутись у відділ освіти з проханням замінити автобус на новий і більший, так як збільшилась кількість учнів.

V. СЛУХАЛИ:  Матаржук О.В., яка розповіла про правила безпечної поведінки дітей в позаурочний час та обов’язки батьків у вихованні дітей. Вчитель акцентувала увагу на важливості участі батьків у вихованні учнів, їх обов’язках та правах. Особлива увага була приділена правилам дорожнього руху, переходу залізничного переїзду  та поведінці дітей на ігровому майданчику в позаурочний час – тільки з дозволу або під наглядом батьків. Батькам було зачитано ряд бесід з дітьми, які проводяться протягом року.   

ВИСТУПИЛА : Коцимюк Г.М, яка нагадала батькам, що гімназія не несе відповідальності за особисті речі учнів.

УХВАЛИЛИ:

5.1.Батькам контролювати дозвілля дітей

5.2.Інформацію взяти до відома

 VI. СЛУХАЛИ: Коцимюк Г.М, яка ознайомила присутніх з поняттям булінга та особливостями поведінки дітей молодшого шкільного віку. Також акцентувала увагу на протидії злочинності та профілактиці шкідливих звичок. Вчитель розказала про шляхи вирішення подібної проблеми, чому діти стають жертвами булінгу та що  в цій ситуації робить батькам.

УХВАЛИЛИ:

6.1. Інформацію взяти до відома

VIІ. СЛУХАЛИ: Матаржук О.В, яка надала інформацію про організацію навчально-виховного процесу в умовах епідемії COVID-19 . Також батькам був чітко проговорений чіткий алгоритм дій у разі виявлення  COVID-19, контакті з хворою людиною та дії при перших симптомах хвороби. Зазначено також необхідність дотримання правил профілактики COVID-19.

     Особлива увага звернулася на організацію навчання в умовах пандемії, а також особливості організації дистанційного навчання.  

УХВАЛИЛИ:

6.1.Вчителю забезпечити провітрювання навчального кабінету та контролювати дотримання учнями санітарно-гігієнічних норм під час навчально-виховного процесу.

6.2.Батькам забезпечити дітей індивідуальними засобами гігієни (серветки, маски, антисептики).

6.3.Батькам , у разі виявлення  COVID-19 чи контакті з хворою людиною, повідомити класного керівника або адміністрацію школи, не направляти дитину до гімназії навіть з найменшими ознаками захворювання, контролювати то перевіряти стан здоров’я дитини.

6.4 Надати довідки від сімейного лікаря (  щорічний обов’язковий медогляд)

 

 

 

Голова зборів:                    Матаржук О.В

   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

docx
Додано
9 квітня 2022
Переглядів
29690
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку