Звіт про проведення місячника шкільних бібліотек

Про матеріал
Звіт про проведення місячника шкільних бібліотек. Звіт бібліотеки Новинської гімназії імені Тараса Пазина. Вказані заходи що проводились під час місячника шкільних бібліотек
Перегляд файлу

Звіт про проведення місячника

шкільних бібліотек

З 03 по 31 жовтня 2022 року у бібліотеці Новинського ЗЗСО І-ІІ ст. ім. Тараса Пазина проходив Всеукраїнський місячник шкільних бібліотек під гаслом «В нас єдина мета - Україна свята, нездолана ніким і ніколи!».
Шкільним бібліотекарем було проведено ряд заходів:


З метою ознайомити дітей з функціями шкільної бібліотеки, розширити знання у читачів про бібліотеку, популяризувати читання, сформувати потребу у читанні книг, пропагувати книгу як джерело
знань, з правилами користування абонементом та читальним залом; розвивати пізнавальні та читацькі інтереси дітей була організована екскурсія до шкільної бібліотеки «Подорож чарівними вуличками книжкового містечка» для учнів 1 класу. Після якої учнів 1 класу було записано до бібліотеки.


З метою популяризації читання була оформлена виставка книг, що популяризують історію рідного краю «Шануй вивчай свій рідний край» .


Проведена благодійна акція «Українській бібліотеці – українську книгу» з метою наповнити бібліотеку новими, цікавими україномовними сучасними книгами.

З метою проведення Конкурсу малюнків «Діти України за мир!», було виявлення і підтримка обдарованих дітей Новинського ЗЗСО І-ІІ ст. ім. Тараса Пазина, стимулювання юних художників висловлювати свою громадянську позицію та створювати мирний образ України шляхом вираження свого творчого потенціалу в малюнках, формування національної свідомості підростаючого покоління.

Також було проведено онлайн - конкурс пісень та віршів «Украдена весна» з метою виявлення талановитих дітей, підвищення художньо-виконавського рівня, відродження й популяризація патріотичної пісні, вірша в Україні. Збереження в пам’яті мужності та героїзму захисників України сьогоднішнього часу та всіх поколінь.

31 жовтня – було підведення підсумків, нагородження переможців та відзначення активних читачів.

 

 

 




Знайомство першокласників з бібліотекою

«Подорож чарівними вуличками книжкового містечка»

Благодійна акція                                                                              Виставка книг 

«Українській бібліотеці – українську книгу»             «Шануй вивчай свій рідний край»

 

FB_IMG_1667555716891.jpgКонкурс малюнків

«Діти України за мир!»

IMG_20221107_114354.jpgFB_IMG_1667555739259.jpg

«Нагородження переможців»                         

 

 

 

docx
Додано
11 березня
Переглядів
51
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку