5 клас Контрольна робота №2 з теми Цифрові мережеві технології

Про матеріал
5 клас Контрольна робота №2 з теми Цифрові мережеві технології План уроку та контрольна робота.
Перегляд файлу

5-А

 

5-Б

 

5-В

 

5 клас

Урок 10

Тематичне оцінювання  з теми: «Цифрові мережеві технології».

Мета: перевірка отриманих знань в ході вивчення теми: «Цифрові мережеві технології»

Хід уроку

І. Організаційний етап

  • привітання
  • перевірка присутніх
  • перевірка готовності учнів до уроку

ІІ. Мотивацій навчальної діяльності

Ми з вами вивчили тему " Цифрові мережеві технології ". Зараз кожен з вас зможе перевірити, чому він навчився за цей час.

ІІІ. Проведення тестування

1) Що таке Інтернет

a) Програма
b) Пристрій
c) Локальна мережа
d) Глобальна мережа
2) Відмінності локальної мережі від глобальної проявляються

a) У тому яку інформацію можна передавати
b) У кількості проводів
c) У кількості комп'ютерів
d) У швидкості передачі даних
3) Як перевірити достовірність даних з мережі

a) За зовнішнім виглядом
b) За джерела інформації
c) За автору
d) За кількістю реклами
4) Авторське право – це

a) Документ
b) Права користувача
c) Права програміста
d) Право на програму або книгу
5) З мережі можна завантажувати

a) Тільки книги
b) Тільки фільми
c) Тільки фото
d) Тільки інформацію
6) Облікові дані користувача – це

a) Інформація про користувача і його права
b) Прізвище, ім'я, по батькові
c) Пароль на сайт
d) Облік часу проведеного за комп'ютером
7) Сесія користувача – це

a) Час перегляду фільму
b) Час проведений на сайті або за комп'ютером
c) Кількість завантаженої з Інтернету інформації
d) Швидкість роботи комп'ютера
8) Мережева папка це:

a) Папка на вашому комп'ютері
b) Папка на вашому столі
c) Папка на іншому комп'ютері в яку можна записувати свої дані
d) Папка в якій зберігаються дані про мережі
9) Локальну мережу використовують:

a) Для передачі даних між комп'ютерами в кімнаті або будинку
b) Для контролю за комп'ютерами
c) Для захисту комп'ютерів від грози
d) Для того, щоб інформація не втрачалася
10) Чи безпечно використовувати Інтернет це:

a) Давати свої контакти людям які про це просять
b) Скачивать файли з невідомих джерел
c) Не давати своїх контактних даних, місця проживання та ін.
d) Взагалі не використовувати Інтернет до 16 років
11) Доступ це:

a) Можливість кудись піти
b) Перегляд фотографій
c) Право підключити Інтернет
d) Право на використання ресурсу
12) реєстрація користувача це:

a) Ім'я людини
b) Інформація про користувача і його права
c) Ім'я комп'ютера в мережі
d) Адреса електронної пошти

IV. Підсумки уроку

V. Домашнє завдання

Зошит

VІ Оцінювання роботи учнів

 

 

 

 

 

Відповіді

  1. d
  2. с
  3. b
  4. d
  5. d
  6. a
  7. b
  8. c
  9. a
  10. c
  11. d
  12. b

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

5 клас

Урок 10

Тематичне оцінювання  з теми: «Цифрові мережеві технології».

Кожна правильна відповідь 1 бал. Скрізь тільки один правильний варіант відповіді.

1) Що таке Інтернет

a) Програма
b) Пристрій
c) Локальна мережа
d) Глобальна мережа

2) Відмінності локальної мережі від глобальної проявляються

a) У тому яку інформацію можна передавати
b) У кількості проводів
c) У кількості комп'ютерів
d) У швидкості передачі даних

3) Як перевірити достовірність даних з мережі

a) За зовнішнім виглядом
b) За джерелом інформації
c) За автором
d) За кількістю реклами

4) Авторське право – це

a) Документ
b) Права користувача
c) Права програміста
d) Право на програму або книгу

5) З мережі можна завантажувати

a) Тільки книги
b) Тільки фільми
c) Тільки фото
d) Тільки інформацію

6) Облікові дані користувача – це

a) Інформація про користувача і його права
b) Прізвище, ім'я, по батькові
c) Пароль на сайт
d) Облік часу проведеного за комп'ютером

7) Сесія користувача – це

a) Час перегляду фільму
b) Час проведений на сайті або за комп'ютером
c) Кількість завантаженої з Інтернету інформації
d) Швидкість роботи комп'ютера

 

 

8) Мережева папка це:

a) Папка на вашому комп'ютері
b) Папка на вашому столі
c) Папка на іншому комп'ютері в яку можна записувати свої дані
d) Папка в якій зберігаються дані про мережі

9) Локальну мережу використовують:

a) Для передачі даних між комп'ютерами в кімнаті або будинку
b) Для контролю за комп'ютерами
c) Для захисту комп'ютерів від грози
d) Для того, щоб інформація не втрачалася

10) Безпечно використовувати Інтернет це:

a) Давати свої контакти людям які про це просять
b) Завантажувати файли з невідомих джерел
c) Не давати своїх контактних даних, місця проживання та ін.
d) Взагалі не використовувати Інтернет до 16 років

11) Доступ це:

a) Можливість кудись піти
b) Перегляд фотографій
c) Право підключити Інтернет
d) Право на використання ресурсу

12)Автор це:

a) Відома людина
b) Це фізична особа, творчою працею котрої створено твір
c) Відомий письменник
d) Ім'я людини

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Створіть  малюнок згідно зі зразком

 

 

1

 

docx
Додано
21 січня
Переглядів
329
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку