Авторська книжечка для закріплення вивченого матеріалу у 2 класі "Моя жовта книжечка".

Про матеріал
Ця книжечка ідеально підійде для роботи з учнями 2 класу під час "жовтого дня" Кольорового тижня. Тут зібрано цікавий матеріал з математики, української мови та читання. Має місце як творча робота учнів так і самооцінювання. Книжечка повністю готова до друку.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Це я А це моя книжечка! МЕНІ БУЛО Фото учня. Рекомендовано до друку за рішенням атестаційної комісії ІІ рвіня від 15.02.2023 р.

Номер слайду 2

На сонечко я схожий і сонце я люблю. До нього повертаю голівоньку свою. Розфарбуй квітку-відгадку. Спиши речення. Соняшник – символ Сонця. Склади соняшник з геометричних фігур Виміряй висоту квітки. Накресли відрізок такої ж довжини.

Номер слайду 3

Прочитай казку. Відшукай слова-назви квітів. Зафарбуй їх жовтим олівцем. Квітка сонця Казка. На високому стеблі — велика квітка із золотими пелюстками. Вона схожа на сонце. Тому й називають квітку соняшником. Спить уночі соняшник, схиливши золоті пелюстки. Та як тільки сходить ранкова зоря, пелюстки тремтять. То соняшник жде сходу сонця. Ось уже сонце викотилось із-за обрію. Соняшник повертає до нього свою золоту голівку й дивиться, дивиться на червоне вогняне коло. Усміхається соняшник до сонця, радіє, вітає його: — Добрий день, сонечку, я так довго чекав тебе! Сонце піднімається все вище й вище, пливе по небу. І соняшник повертає за ним свою золоту голівку. Ось воно вже заходить за обрій, і соняшник востаннє усміхається його золотому промінню. Я прочитала слів за 1 хвилину. Це Знайди промінчик, що загубився9 * 0 + 154 : ( 12 - 3)9 * 9 + 95 * 8 - 3263 : (18 : 2)29 – 3 * 97 З’єднай стрілкою

Номер слайду 4

Диктант

pptx
Пов’язані теми
Я досліджую світ, 2 клас, Презентації
НУШ
Додано
13 березня 2023
Переглядів
187
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку