Благодійної ярмарки на підтримку ЗСУ

Про матеріал

Благодійній ярмарка, яка організована силами батьків, учнів та вчителів нашого ліцею. Кошти, виручені від ярмарки ідуть на підтримку Збройних Сил України, які щохвилини наближають нашу спільну Перемогу над ворогом.

Перегляд файлу

                                                  СЦЕНАРІЙ

проведення благодійної ярмарки на підтримку ЗСУ 06.12.2023

 

Пісня "Боже, Україну збережи"

 

ВЕД 1 : Шановні учні, батьки, вчителі та односельці, ми сьогодні зібралися з вами в цей нелегкий час. Саме у цей складний період для нашої країни ми усвідомили, що сильна держава починається із сильної армії. Сьогодні наш захід проводиться на підтримку  Збройних Сил України, захисників, мужніх воїнів, які не жаліючи свого життя, захищають нашу державу від російського агресора.

 

ВЕД 2: Відважні молоді воїни, наші земляки, стали символом гідності, кожен з них вчинив подвиг, поставши проти насилля та несправедливості. Дякуємо кожному, хто сьогодні в строю боронить нашу землю від російського окупанта. Безмежно вдячні за те, що ви ризикуєте своїм життям, щоб зберегти наше.

ВЕД 1: Молитвою, добрим словом згадаймо Героїв, які боролися і віддали свої життя, щоб зберегти наші.

 Просимо вшанувати пам'ять про всіх загиблих українців від рук російського агресора  хвилиною мовчання.

 

ВЕД 2: Війна, на жаль, ще й досі триває, а путінські собаки ніяк не залишать у спокою те, що їм не належить. Проте дитинство продовжується і, попри все, наш дух незламний, а наша мета незмінна - щасливе майбутнє у рідний та нескореній Україні! ЗСУ запекло відстоюють свої території зі зброєю, а діти віддано продовжують боротьбу на творчому фронті!

 

ВЕД 1: Ще заколоситься херсонське поле УКРАЇНСЬКОЮ пшеницею, а Чорне та Азовське моря й надалі омиватимуть наші, УКРАЇНСЬКІ, береги Запоріжжя, Одеси, Миколаєва, Херсона, Донецька та обов'язково Криму! І лунатиме рідна УКРАЇНСЬКА мова у всіх куточках нашої Батьківщини!

 

ВЕД 2: Кожен із нас щиро вірить, що скоро настане той день, коли закінчиться війна і наші хлопці і дівчата змучені повернуться додому живими. Цей день обов'язково буде! Ми віримо у нашу перемогу! Ми віримо у наші ЗСУ! Перемога за нами, бо з нами Бог!

 

 ВЕД 1: Кожен з вас має можливість висловити свою активну громадянську позицію та долучитися до благодійного ярмарку на підтримку ЗСУ. Допоможемо нашим Збройним Силам разом.

 

 

ВЕД 2: Віримо, що підтримуючи українських

бійців, ми вселяємо віру та робимо свій внесок для наближення миру та перемоги. Гордимося тим, що ми -УКРАЇНЦІ! А наша Україна – непереможна, найкраща, найбагатша та найчарівніша держава! Ми все поборемо!

Все буде УКРАЇНА! Слава Україні!  Героям Слава!

 

ВЕД 1: А тепер запрошуємо всіх присутніх взяти участь у нашій благодійній ярмарці, яка організована силами батьків, учнів та вчителів нашого ліцею. Кошти, виручені від ярмарки підуть на підтримку  Збройних Сил України, які щохвилини наближають нашу спільну Перемогу над ворогом.

 

 

 

 

 

 

       

docx
Додано
16 жовтня 2023
Переглядів
1908
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку