Сценарій зустрічі першокласників 2023рік

Про матеріал
Сценарій зустрічі першокласників на 1 вересня Та не в простих умовах ми зустрічаємо цьогорічне свято. Випробування війною зробило нас більш свідомими, цілеспрямованими, навчило розрізняти важливе і другорядне, цінне і непотрібне. Навчило ще більше любити та цінувати свою Батьківщину!
Перегляд файлу

Сценарій зустрічі першокласників 2023

(фанфари)

А.С.: Наші вітання всім:

Дорослі й діти,

Сьогодні будемо ми разом життю радіти.

Ми вас усіх запрошуєм на свято,

Сьогодні перший дзвоник

Буде тут лунати.

О.П: Вже осінь золота ступає на поріг,

Ми скажем: «літо прощавай!»

Вже вересню привіт.

А.С. Сьогодні перше вересня у нас, це свято зустріч, радості, знайомств. Це свято початку нового шляху. Вперед до пригод! Але свято розпочати ми не можемо без головних його героїв

О.П: Так, саме час запросити на свято першокласників з класним керівником Белячат Ларисою Володимирівною.  Зустрічайте нових жителів шкільної родини.

(Вихід першокласників під музику)

А.С.: Ми живемо в особливий час для нашої неньки-України. Наша держава продовжує відстоювати  свою незалежність та суверенітет. У ці хвилини наші захисники роблять усе для того, аби ми з вами могли спокійно проводити це свято.

О.П.: Тож давайте згадаємо та вшануємо пам’ять хвилиною мовчання всіх тих, хто загинув у цій війні, всіх тих, хто поклав життя, аби ми жили в мирній квітучій Україні.                                         

(Хвилина мовчання)

А.С.: Дорогі діти! Сьогодні ви стали частиною нашої великої нашої родини.

О.П.: А для того, щоб вам було легше з усім розібратися, з вами поруч буде ваша перша вчителька _Лариса Володимирівна. Запрошуємо її до слова.

(Слово першій вчительці)

А.С.: Вже всі зібралися на свято, час дати старт шкільному життю. До слова запрошується директор Хроленко Катерина Олександрівна.

(Виступ директора)

А.С. А ще є дуже особливі, чутливі та сьогодні – неймовірно схвильовані люди. Колись вони гралися зі своїми дітьми ляльками та машинками, а сьогодні – милуються синами і доньками. Тож до слова запрошуються батьки.

Слова батьків

О.П.. Сьогодні нам треба дізнатися, чи будуть першачки гідними учнями нашого ліцею. Вам слово.

(виступ першачків)

А.С. Любі наші діти, тепер кожен з вас називає себе першокласником. Ви прийшли до нашого ліцею навчатися, і сьогодні ви повинні попрощатися зі своїми іграшками та стати справжніми учнями.

(танок з іграшками)

(діти віддають іграшки батькам, отримують букварі та портфелі)

О.П. (дзвонить у дзвоник): Дзвенить дзвінок веселий, запальний,

І в кожного душа із ним радіє.

 

А.С.: І Сьогодні починаються для вас

Уроки віри, доброти, надії.

(Діти по черзі всі дзвонять)

 

О.П: Ось і пролунала у новому навчальному році чарівна мелодія шкільного дзвоника! Бажаємо кожному  з вас гарних оцінок, нових звершень та блискучих перемог! Запрошуємо всіх у клас!!!

 

docx
Додано
16 жовтня 2023
Переглядів
65
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку