БЛОК-СХЕМИ ТЕХНОЛОГІЧНИХ ПРОЦЕСІВ (НАССР)

Про матеріал
Застосування принципів HACCP полягає в контролі кінцевого продукту і забезпечує виконання наступних основних принципів контролю аналізу ризиків, небезпечних факторів і контролю критичних точок.
Перегляд файлу

БЛОК-СХЕМИ ТЕХНОЛОГІЧНИХ ПРОЦЕСІВ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

ТЕХНОЛОГІЧНИЙ ЕТАП №1: РОЗРОБКА МЕНЮ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ТЕХНОЛОГІЧНИЙ ЕТАП №2: ЗАКУПІВЛЯ СИРОВИНИ ТА ПРОДУКТІВ

 

 

 

 

ТЕХНОЛОГІЧНИЙ ЕТАП №3: ПРИЙМАННЯ СИРОВИНИ ТА ПРОДУКТІВ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                                     НІ

 

 

     ТАК

 

 

 

 

 

 ТАК

 

 

  НІ

  

 

 

 

 

                                                      НІ

 

 

 

                        ТАК

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ТЕХНОЛОГІЧНИЙ ЕТАП №4: СКЛАДУВАННЯ ТА ЗБЕРІГАННЯ СИРОВИНИ ТА ПРОДУКТІВ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ТЕХНОЛОГІЧНИЙ ЕТАП №5: ПІДГОТОВКА СИРОВИНИ ТА ПРОДУКТІВ

 

         

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

  

 

 

 

   

  

       

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ТЕХНОЛОГІЧНИЙ ЕТАП №6: ПРИГОТУВАННЯ СТРАВ/ НАПОЇВ/                       КУЛІНАРНА ОБРОБКА

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ТЕХНОЛОГІЧНИЙ ПРОЦЕС №7: ПІДГОТОВКА СТРАВ ДО ВИДАЧІ: ПОРЦІОНУВАННЯ, ОФОРМЛЕННЯ, ВИДАЧА СТРАВ

 

 

 

 

 

 

 

Середня оцінка розробки
Структурованість
5.0
Оригінальність викладу
5.0
Відповідність темі
5.0
Загальна:
5.0
Всього відгуків: 1
Оцінки та відгуки
  1. Густодим Лілія
    Загальна:
    5.0
    Структурованість
    5.0
    Оригінальність викладу
    5.0
    Відповідність темі
    5.0
docx
Додано
17 квітня 2022
Переглядів
2800
Оцінка розробки
5.0 (1 відгук)
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку