Дидактична гра "Повзу. Літаю. Стрибаю."

Про матеріал

Дидактична гра "Повзу. Літаю. Стрибаю.", яка сприяє

формуванню уявлення про комах, як царство живих організмів, про ознаки комах, їх будову, значення комах для природи, розвитку вміння виявляти ознаки комах, вміння висловлювати судження, доводити твердження, обґрунтовувати їх, працювати в групі та самостійно виховувати інтерес до природи, потребу висловлювати свої думки.

Перегляд файлу

Дидактична гра

«Повзу. Літаю. Стрибаю»

Мета:

формувати уявлення про комах, як царство живих організмів, про їх ознаки, будову, значення для природи та людини; розвивати вміння виявляти ознаки комах, закріпити вміння дітей класифікувати комах за способом їх пересування; збагатити знання про характерні особливості комах, вміння висловлювати судження, доводити твердження, обґрунтовувати їх, працювати в команді; виховувати інтерес до природи; бажання висловлювати свої думки та судження.

Матеріали: картки із зображеннями комах, папір для нотаток, ручка, годинник.

Хід гри

Учитель ділить дітей на три команди, розкладає на столах картки із зображенням різних комах. За його сигналом гравці 1-ої команди відбирають картки із зображенням комах, які повзають, 2-ої команди – які літають, 3-ої команди – що стрибають. По закінченню гри, представник з кожної команди обґрунтовує вибір команди.

Пов’язане зображенняРезультат пошуку зображень за запитом "коник стрибунець"Пов’язане зображення 

 

docx
Додано
16 серпня 2019
Переглядів
1043
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку