Дистанційний курс. Урок 7. Means of Transport. Getting about the Town

Про матеріал

Анотація до дистанційного курсу з англійської мови. Тема «Подорож». 5 клас.

Цикункової Яни Вікторівни , вчителя англійської мови навчально-виховного комплексу "Ліцей - спеціалізована загальноосвітня школа I-III ступенів № 10" Марганецької міської ради Дніпропетровської області.

Курс дає можливість учням самостійно ознайомитись з новими лексичними одиницями до теми «Подорож», активізувати їх у цікавих не стандартних мовленнєвих ситуаціях, навчати учнів практично застосовувати вивчений матеріал, занотовувати вивчене в он-лайн щоденнику, який розміщено в кожному уроці; долати мовний бар'єр, розвивати світогляд та мотивувати до вивчення англійської мови. Курс розроблено з урахуванням психолого-педагогічних особливостей учнів даного віку.

Даний курс відповідає державній навчальній програмі з англійської мови та вимогам Положення про електронні освітні ресурси.

Курс розміщено на власному блозі учителя Цикункової Я.В.

https://englishschoolbox.blogspot.com/p/blog-page_9.html

Курс охоплює 10 уроків теми «Подорож. Види транспорту» та містить 4 тренажера та 54 он-лайн теста (2 в програмі MIND MAP, 2 в програмі WORDCLOUD TAGUL) решта на безкоштовному ресурсі LearningApps.

Коротка анотація до уроку у вигляді запитань та супровідного тексту та інструкції до кожного тренажера для учня щодо роботи з матеріалами уроку дає можливість зняти труднощі для учня та вмотивувати його на продуктивне засвоєння матеріалу.

Кожен урок має свій глосарій та короткі пояснення перед завданням, граматичними правилами, що дає змогу учню впевнено почуватись перед виконанням завдання.

Теоретичний матеріал до кожного уроку подано у вигляді схем, коротких пояснень та прикладів, який обов'язково закріплюється у тренажерах.

Матеріал курсу розроблений з урахуванням міжпредметних зв'язків та практичного застосування не лише знання англійської мови, а й загальних знань з різних предметів. Теоретичний матеріал закріплюється у невимушеній іншомовній атмосфері із доцільним залученням відео та аудіо матеріалу, графічних зображень, тестів, пазлів та інших електронних ресурсів, в кожному уроці міститься певна кількість завдань для самоперевірки, для проміжного та тематичного оцінювання предметних компетентностей учнів, що дає можливість бачити свої результати одразу, фінальним завданням кожного уроку є щоденник, де учні занотовують коротко вивчений матеріал, який має також і функцію форуму для спілкування учнів, які виконували завдання уроку.

Курс має на меті розширити світогляд учнів не лише мовленнєвими засобами, але показати учням, як можна застосувати отримані знання на практиці.

Курс є авторською розробкою, завдання та тренажери розроблені на власному аккаунті електронного ресурсу LEARNINGAPPS.

docx
Додано
27 червня 2018
Переглядів
601
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку