Документ "Місця для ігор у школі"

Про матеріал
Документ "Місця для ігор у школі"Документ "Місця для ігор у школі"Документ "Місця для ігор у школі"Документ "Місця для ігор у школі"Документ "Місця для ігор у школі"Документ "Місця для ігор у школі"Документ "Місця для ігор у школі"
Перегляд файлу

МІСЦЯ ДЛЯ ІГОР

 

На фото зображені олівці різного кольору з числами. Числа мають склад певного числа. У цьому середовищі можна пограти з дітьми таким чином: розрізати вертикально цифри на дві частини та розкидати їх біля цієї стіни. Кожна дитина бере собі по одній частині цифри і намагається знайти свою пару. Після з’єднання, діти знаходять цю цифру на стіні.

На фото зображено класики у вигляді змії. Можна запропонувати дітям розділитися на 3 команди: жовтого, зеленого та червоного кольору. Так як діти вже навчилися рахувати до 10 на англійській мові, кожна команда повинна назвати ту цифру, яка зображена на їх кольорі. А потім команди міняються кольорами. У даної змії відсутня одна цифра і діти повинні її назвати та логічно встановити послідовний колір.

 

 

На фото зображено різні частини мови з невеличкою підказкою для дітей у вигляді питань, на які вони відповідають.  Поруч зі стіною поставити кошик з різними словами. Діти розділяються на дві команди. Кожна команда повинна знайти по 5 слів до кожної частини мови та пояснити чому вони обрали саме ці слова.

 

 

 

docx
Додано
1 липня 2022
Переглядів
156
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку