26 травня о 18:00Вебінар: Як вчителю створити та розвивати власний YouTube-канал

Драйв-тест з фізики 7 клас "Сили в природі"

Про матеріал

Тест "Сили в природі" 7 клас , зручна форма перевірки знань учнів з даної теми. Тест можна використовувати під час узагальнюючого уроку з теми "Взаємодія тіл. Сили в природі" або як окремий вид контрольного оцінювання.

Зміст слайдів
Номер слайду 1

Взаємодія тіл. Сили в природі

Номер слайду 2

1. Кому належить закон? А. Ньютону Б. Архімеду В. Паскалю Г. Гуку

Номер слайду 3

2. Яка сила відновить форму губки? А. тяжіння Б. пружності В. теря Г. не знаю

Номер слайду 4

3. Як називається даний прилад? А. Термометр Б. Динамометр В. Ваги Г. Барометр

Номер слайду 5

4.Якому вченому належить закон F=-k(x2 –x1) А. Роберту Гуку Б. Ісааку Ньютону В. Михайлу Ломоносову В. Не знаю

Номер слайду 6

5. Як змінюється вага тіла під час рівномірного руху? А. Збільшується Б. Зменшується В. Не змінюється

Номер слайду 7

6. Вивченням причин якої сили займалися ці вчені? А. Тяжіння Б. Тертя В. Пружності Г. Не знаю

Номер слайду 8

7. Яким номером позначено напрямок дії сили тертя? А. 1 Б. 2 В. 3 Г. 4

Номер слайду 9

8.В якому стані перебуває космонавт у вдкритому космосі? А. Невагомість Б. Перевантаження В. Незмінна вага Г. Не знаю

Номер слайду 10

9. Яку силу вимірює учень? А. F тяжіння Б. F пружності В. F тертя Г. Вагу

Номер слайду 11

10. Чому дорівнює прискорення вільного падіння на Землі? А. 1,6 м/с2 Б. 9,8 м/с2 В. 8,9 м/с2

Номер слайду 12

11. Шорсткість поверхні даних органів призначена для збільшення сили: А. Тяжіння Б. Пружності В. Тертя Г. Ваги

Номер слайду 13

12. Яку силу зображено на малюнках? А. Силу тяжіння Б. Силу тертя В. Силу пружності Г. Вагу

Номер слайду 14

Відповіді: 1 – А 2 – Б 3 – Б 4 – А 5 – В 6 – Б 7 – В 8 – А 9 – В 10 – Б 11 – В 12 – В

ppt
До підручника
Фізика 7 клас (Бар’яхтар В.Г., Довгий С.О., Божинова Ф.Я., Горобець Ю.І., Ненашев І.Ю., Кірюхіна О.О.; за редакцією Бар’яхтара В.Г., Довгого С.О.)
Додано
15 березня 2018
Переглядів
1211
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку