Файли-заготовки до уроку з інформатики для 6-го класу на тему "Ефекти анімації, рух об’єктів в презентаціях"

Про матеріал

Хід уроку:

1. Відкрити файл-заготовку.

2. На вкладці Переходи для кожного слайда призначити вступний перехід.

3. Для титульного слайду на вкладці Анімація для фігури лінії призначити анімацію входження, визначити параметр ефекту, запуск - Після попереднього, тривалість - 0,75 сек. та додати анімацію виходу, визначивши параметр ефекту, запуск - Після попереднього, тивалість - 0,75 сек. з затримкою 2 сек.

4. Для другого слайду на вкладці Анімація для заголовку обрати анімацію виділення, наприклад Перефарбування, визначити колір у параметрі ефекту, запуск - Після попереднього, тривалість - 2 сек., а для об'єкту SmartArt призначити анімацію входження, визначити параметр ефекту, запуск - Після попереднього.

5. Для третього слайду на вкладці Анімація для таблиці призначити анімацію входження, визначити параметр ефекту, запуск - Після попереднього.

6. Для четвертого слайду на вкладці Анімація для піктограми та заголовка призначити анімацію входження, визначити параметри ефекту, запуск - З попереднім. Для абзацу призначити ту саму анімацію, але запуск - Після попереднього.

7. Для синьої рибки на вкладці Анімація з категорії Шляхи переміщення обрати анімацію Користувацький шлях та намалювати шлях.

8. Для жовтої та червоної рибок виконати те саме, але визначити запуск - З попереднім. Усім рибкам задати різну тривалість анімації.

9. Для останнього слайду на вкладці Анімація для кожного зображення бульбашки з категорії Шляхи переміщення обрати анімацію Користувацький шлях, намалювати шлях та визначити запуск - З попереднім.

10. Переглянути презентацію у режимі демонстрації.

Зміст архіву
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Акваріум як модель екосистеми. Прізвище Ім’я, клас

Номер слайду 2

Екосистема —це сукупність живих організмів, які пристосувалися до спільного існування в певному середовищі життя, утворюючи з ним єдине ціле.

Номер слайду 3

{35758 FB7-9 AC5-4552-8 A53-C91805 E547 FA}Природна екосистемаусі процеси здійснюються без втручання людини. Штучна екосистема створена людиною і здатна існувати лише за її підтримки.

Номер слайду 4

Акваріум —маленька модель екосистеми у вас вдома.

Номер слайду 5

Дякую за увагу!

zip
Додано
21 листопада 2022
Переглядів
406
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку