Фоаміран сучасний матеріал для декоративно-прикладної творчості учнів

Про матеріал
Дана робота підготовлена для мультимедійного супроводу при вивченні нового матеріалу з теми « Декоративний вінок» за програмою. Матеріал електронного ресурсу допоможе вчителям трудового навчання підвищити темп уроку і привити інтерес до вивчення предмету.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Фоаміран сучасний матеріал для декоративно-прикладної творчості учнів

Номер слайду 2

Пластична замша або Foamiran - це м'який листовий матеріал, який застосовується в різних видах рукоділля. Ви можете також зустріти його під назвами: "ФОМ Ева", "Фоаміран", "Фоам", "Foam" і навіть "Ревелюр".

Номер слайду 3

Номер слайду 4

Фоаміран - плоский листовий матеріал, м'який на дотик. Його головна особливість полягає в здатності до невеликого розтягування (до 10%). Цього розтягування буває досить, щоб матеріал зміг прийняти і "запам'ятати" нову форму! Особливо добре матеріал формується при впливі на нього тепла. Ви можете сміливо стискати і скручувати пластичну замшу, злегка розтягуючи її. Матеріал легко прийме нову форму. Однак, надмірнеий натяг призведе до розриву фоамірана.

Номер слайду 5

Фоаміран легко ріжеться ножицями, вирубується більшістю фігурних компостерів, формується руками. Тепло пальців або нагрівального приладу допомагають надати пластичній замші нову форму, додати фактуру. Розтягуючись або зминаючись під впливом тепла, матеріал легко "запам'ятовує" нову форму і зберігає її надовго.

Номер слайду 6

Різновиди фоамірану. Глітерний. Плюшевий. Лазерний. МеталікІранський (зефірний)Китайський

Номер слайду 7

Області застосування. Фоаміран - досить універсальний матеріал. Області його застосування в декорі можуть бути обмежені, напевно, тільки фантазією декоратора. Матеріал часто використовується для створення: флористичного декору, прикрас для квітів, магнітів на холодильник, елементів подарункової упаковки і вітальних листівок.

Номер слайду 8

Номер слайду 9

Номер слайду 10

Номер слайду 11

Фоаміран з успіхом використовується для створення різноманітного об'ємного декору: квіти, гірлянди, ляльки та аксесуари до них, магніти на холодильник, елементи подарункової упаковки, аплікації, об'ємні вироби, листівки і різні елементи скрабукінга.

Номер слайду 12

Мої роботи

Номер слайду 13

Мої роботи

Номер слайду 14

Інтернет джерелаhttps://kopilkaurokov.ru/tehnologiyad/https://multiurok.ru/files/prezentatsiia-k-uroku-tekhnologii-foamiran.htmlhttps://en.ppt-online.org/257078https://znanio.ru/media/prezentatsiya_rabota_s_foamiranom_tsvety_iz_foamirana-158446/181998

pptx
Додано
6 вересня 2020
Переглядів
517
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку