Фотоквест "Моє місто - сучасне"

Про матеріал

Цікавий та змістовний фотоквест "Моє місто - сучасне" було проведено під час роботи пришкільного оздоровчого табору та табору з денним перебуванням дітей. Учням пропонується виконувати завдання по станціях та робити фото- та відеозвіти.

Перегляд файлу

Фотоквест «П’ятківка – село сучасне»

 

Загальна інформація:

  • Реєстрація команд проводиться безпосередньо на місці старту.
  • Команди повинні заповнити реєстраційний лист, на якому вказати: кількість учасників в команді, зазначити хто саме(Прізвище та ім’я);
  • До кожної команди прикріплений спостерігач, який слідкує за виконанням учасниками правил фотоквесту;
  • Команди на свій розсуд визначають місце, спосіб і порядок виконання конкурсних завдань. Всі знімки повинні бути зроблені в період між стартом і фінішем, зазначеними в правилах даного фотоквесту 
  • Для участі в конкурсному  відборі команда повинна на фініш, вклавшись у контрольний час.
  • Усі конкурсні фото та відео передаються організаторам без обробки; невиконання цієї умови веде до дискваліфікації команди.
  • На старті кожна команда отримує Квест-Лист, що містить конкурсні завдання (у кількості 9 пунктів) і діючі Правила квесту. Відповідальність за отримання покладається на капітана команди. Квест-лист повинен перебувати за командою протягом усього  змагання.
  • Організатори залишають право не допустити до участі у змаганнях, зняти зі змагань будь-яку команду /фотознімок чи відео без пояснення причин або дискваліфікувати команду за порушення даних Правил.
  • Кожна команда повинна мати при собі хоча б один фотоапарат або телефон з камерою та шнур до нього, щоб журі могло скинути фото та відеоматеріали, здійснені під час квесту.
  • Переможцем Фотоквесту вважається команда з найбільшою сумою балів, виставлених членами журі.
  • Зазначаємо, що креативність команд Оцінюється додатковими балами.

 

 

                                                     Правила квесту:

 

  1. Забороняється під час квесту використовувати будь-який транспорт (велосипед, таксі, машина і т.д. ).
  2. Протягом квесту учасники повинні бути командою у повному складі. При втраті хоча б одного учасника, команда дискваліфікується!
  3. Забороняється порушувати правила дорожнього руху!
  4. Забороняється підказувати іншим учасникам команди будь-яку інформацію.
  5. Капітан команди відповідає за дисципліну усіх учасників команди.

 

 

 

 

 

 

 

 

КВЕСТ-ЛИСТ

 

Шановні учасники квесту!

Просимо уважно ознайомитись з правилами квесту, щоб уникнути дискваліфікації вашої команди!

СТАРТ від П’ятківської ЗОШ І-ІІІст. (час старту фіксується організаторами)

Необхідні матеріали: правила квесту, квест-лист, фотоапарат чи мобільний телефон з камерою.

 

За будь-якими питаннями стосовно квесту звертатись:

Номер організатора (096)87-72-625  Аліна Анатоліївна.

 

Також, якщо ви бажаєте отримати підказку, можете зателефонувати за тим самим номером, або запитати у спостерігача, який прикріплений до кожної команди, але пам’ятати, що в П’ятківці багато доброзичливих людей, які люб’язно погодяться  вам допомогти в цьому.

Успіхів! 

 

 

Назва команди: _______________________________________________

Капітан команди:______________________________________________

Девіз команди: ___________________________________________________

___________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

 

Кількість учасників:_____________________________________________

Вихователі:__________________________________________________

 

 

Прізвище, ім’я  учня

Прізвище, ім’я  учня

1

 

16

 

2

 

17

 

3

 

18

 

4

 

19

 

5

 

20

 

6

 

21

 

7

 

22

 

8

 

23

 

9

 

24

 

10

 

25

 

11

 

26

 

12

 

27

 

13

 

28

 

14

 

29

 

15

 

30

 

 

 

Завдання:

  1. Де у П’ятківці  можна побачити місце, куди приходять люди, щоб вшанувати пам'ять? З цим місцем пов’язані травневі дні. Йдіть туди та сфотографуйтесь командою у повному складі та окремо сфотографуйте зашифроване місце.

 

  1. Знайдіть у П’ятківці стадіон та зробіть на ньому три фотографії (на кожній фотографії один учасник команди), на кожній з яких один з учасників займається певним видом спорту (наприклад, бокс, важка атлетика, гімнастика, і т.д. тобто має вийти три фото з трьома різними учасниками, які зображають різні види спорту).

 

  1. На сьогоднішній день люди у П’ятківці мають власний транспорт. Ваше завдання – знайти  3 різні види транспорту та сфотографуватися на його фоні усією командою та з водієм. Щасти!

 

  1. Зашифроване місце знаходиться в центрі села. Ця будівля – справжня знахідка для поціновувачів мистецтва. Сподіваємось, ви вже здогадались що це! Отож швидко рушайте туди, а тепер завдання – біля цієї будівлі вам потрібно заспівати будь-яку пісню про Україну та зняти відео. ( На відео повинно бути видно зазначене місце. Відео повинно бути не менше 30 секунд . На відео повинно бути видно всіх учасників команди!).

 

  1. Знайдіть головну будівлю в селі.  Там на вас чекає завдання. Підійдіть до працівників та дайте відповідь на 2 запитання про село.  Якщо ви дали правильну відповідь на 2 запитання, то зробіть фото з якомога більше працівниками. Якщо ви дали відповідь на 1 запитання, то сфотографуйтесь тільки з начальником. Якщо ви не дали відповіді на жодне з питань, зробіть тільки фото команди.

 

  1. У бібліотеці села знайдіть книгу з кольоровою наліпкою на задній палітурці. Зробіть фото усієї команди з цією книгою та працівником бібліотеки.

 

  1. Ну що ж, сподіваємось, що ви здружились за час квесту і тепер ваше завдання віднайти храм православної церкви, звісно ж, зробити фото. На фото повинно бути видно всіх учасників команди.

 

  1. Давно ходили ви до цього місця, та вас там всі пам’ятають. Цікаво ви там проводили час, знайомилися з новими друзями. Знайдіть це місце та сфотографуйтеся на тих предметах, які вам нагадують ваше дитинство.

 

  1. До будівлі цієї ходять по здоров’я. Там вас консультують, оглядають, дають направлення і бажають здоров’я. Ваше завдання – сфотографуватись з працівниками цієї установи. 

Бонусне завдання:

  • Знайдіть три прапори України в різних місцях (не в приміщенні) та сфотографуйтесь з кожним командою у повному складі. (3 бали) 
Середня оцінка розробки
Структурованість
5.0
Оригінальність викладу
5.0
Відповідність темі
5.0
Загальна:
5.0
Всього відгуків: 1
Оцінки та відгуки
  1. Брезгун Олена Михайлівна
    Загальна:
    5.0
    Структурованість
    5.0
    Оригінальність викладу
    5.0
    Відповідність темі
    5.0
doc
Додано
20 червня 2018
Переглядів
2931
Оцінка розробки
5.0 (1 відгук)
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку