Фотоквест з української літератури

Про матеріал
Фотоквест з української літератури (за програмою Т. Яценко). Цікаві завдання, які потребують знання змісту творів, що вивчаються. Учням та ученицям пропонується зробити фото відгадки.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

ФОТОКВЕСТ5 клас

Номер слайду 2

1. Зроби світлину предмета, який є відгадкою до загадки Леоніда Глібова «Бачить – не бачить».2. Зроби світлину предмета того кольору, якого була фарба, у яку вскочив зухвалий лис.

Номер слайду 3

3. Портрет цього письменника зображений на одній із купюр та розміщений в одному з кабінетів ліцею. Хто це? Зроби світлину.4. Про неї розповідає письменник Валерій Шевчук у творі «Чотири сестри». Вона царює у світі перед білокосою сестрою. Зроби селфі разом із її атрибутами.

Номер слайду 4

5. Зробіть світлину того, що навчились люди готувати завдяки Берегині та Сварогу.6. Зроби світлину того засобу, за яким сиділа й працювала Кривенька Качечка після того, як розгнівалася на бабу й діда за спалене гніздечко.

Номер слайду 5

7. Ця рослина є символом України й росте в нашому дендрарії, зроби селфі разом з нею.8. Скільки букв є в українському алфавіті? Виклади цифру з олівців та сфотографуй її.

Номер слайду 6

9. Їх люблять слухати діти. Зроби світлину збірки цих творів усної народної творчості.10. Вона – геніальна волинська поетеса. Знайди її твори в бібліотеці й зроби світлину збірки.

pptx
Додано
29 листопада 2023
Переглядів
206
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку