Функціонал тестування (фотофіксація) Міжнародний день біорізноманіття

Про матеріал
Кожного року День біорізноманіття має свою тему, що обирається секретаріатом Конвенції. Цьогорічною темою є гасло «Наші рішення - в природі». В реаліях коли глобальне співтовариство вимушене переглянути своє відношення до навколишнього природного середовища, одне є зрозумілим: незважаючи на всі наші технологічні досягнення, ми повністю залежні від здорових і різноманітних екосистем для забезпечення себе водою, продуктами харчування, медикаментами, одягом, паливом, енергією та, зрештою, притулком. Гасло «Наші рішення - в природі» підкреслює надію, солідарність та важливість спільної роботи на всіх рівнях для побудови майбутнього життя у гармонії з природою.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

«Наші рішення в природі»22 травня Міжнародний день біорізноманіття

Номер слайду 2

Номер слайду 3

Номер слайду 4

Номер слайду 5

Номер слайду 6

Номер слайду 7

Номер слайду 8

Номер слайду 9

Із метою охорони природи в усьому світі (і в Україні також) створюються Червоні книги, Зелена книга, заповідники, заказники, національні парки, дендропарки, зоопарки, забороняється або обмежується полювання на тварин і рибальство (ведеться боротьба з браконьєрством), збирання рідкісних або зникаючих рослин. Будь-яка людина має зробити свій внесок в охорону природи. Наприклад, можна не залишати по собі сміття після відпочинку на природі, не ламати гілок дерев, не нищити гнізда птахів, не розводити багаття в лісі, не збирати рідкісні або зникаючі рослини, обов’язково зрізати ножем гриби, а не виривати їх, не ставити вдома живої ялинки взимку тощо.

Номер слайду 10

Червона книга України є основним документом, у якому узагальнено матеріали про сучасний стан рідкісних і таких, що перебувають під загрозою, зникаючих видів тварин і рослин. До списків Червоної книги України занесені види тварин і рослин, які постійно або тимчасово існують у природних умовах на території України і знаходяться під загрозою зникнення. Види тварин і рослин, які занесені до Червоної книги України, підлягають особливій охороні на всій території України.

Номер слайду 11

Номер слайду 12

Номер слайду 13

Номер слайду 14

“Ми не отримали Землю в спадщину від батьків, Ми взяли її в борг від наших дітей”

Номер слайду 15

Виховна година в онлайн-режимі

pptx
Додано
21 травня 2020
Переглядів
801
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку