Функціонал тестування "На Урок"

Про матеріал

Презентація функціоналу тестування з сайту "На урок". Тестування – спосіб визначення рівня знань і вмінь учнів за допомогою тестових завдань.

Зміст слайдів
Номер слайду 1

Презентація функціоналу тестування "на урок" Підготувала вчитель фізики Ступницька Галина Всеволодівна

Номер слайду 2

Саме тому команда освітнього проекту " на урок " розробила та запустила новий функціонал , який сподобається Вам і вашим учням - онлайн-тести "На урок"Вважається, що тестування - один з кращих способів оцінювання учнів.

Номер слайду 3

Унікальні особливості онлайн-тестів "На урок"Робота із сервісом є безкоштовною. Відкрита база тестів, створених користувачами сайту, з усіх шкільних предметів. Передбачана інтеграція з особистим кабінетом вчителя та учня.

Номер слайду 4

Для того, щоб скористатися тестами, розміщеноми на сайті освітнього проєкту "На урок" необхідно:1) зайти на сторінку сайту зі своєї сторінки або скориставшись пошуковими системами;2) зазначити предмет, клас та назву необхідного тесту;3) указати спосіб опрацювання завдань (домашнє завдання, виконання тесту в реальному часі тощо), та налаштування домашнього завдання й доступ до додаткових видів робіт (за потреби).

Номер слайду 5

Онлайн-тестування зручне у відстежуванні результатів тестування, як окремого учня так і всіх учасників тестування.

Номер слайду 6

Стоворювати тести можна самостійно (розділ "Створити тест"). Тестові завдання можна корегувати, видаляти, доповнювати ілюстраціями, роздруковувати. Використання функціоналу тестування заощаджує час учителів та знімає питання об'єктивності оцінювання.

Номер слайду 7

Спробуйте створити свій перший тест та переконайтеся, наскільки це зручно!naurok.com.ua

pptx
Пов’язані теми
Презентації
Додано
10 серпня 2023
Переглядів
171
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку