Гейміфікація в навчанні. Презентація допоможе навчитись працювати, створювати ігри і вправ за допомогою веб-сайта Educaplay - для навчання різних предметів.

Про матеріал
Гейміфікація в навчанні - це використання елементів гри (наприклад, бали, рівні, нагороди) для стимулювання мотивації та підвищення зацікавленості учнів у процесі навчання. Головна ідея - зробити навчання цікавішим і захопливим, як у грі. Educaplay - це веб-сайт, на якому можна створювати різні ігри та вправи для навчання різних предметів. Наприклад, ви можете створити словничок для вивчення нових слів, пазли для відпрацювання логічного мислення або тести для перевірки знань. Це зручний інструмент для вчителів та учнів, який допомагає робити навчання цікавішим і ефективнішимСервіс educaplay.com надає вільний доступ до багатьох шаблонів різноманітних навчальних ігор. Треба тільки обрати потрібний.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

ВЕСЕЛЕ НАВЧАННЯ - КРАЩЕ НАВЧАННЯ

Номер слайду 2

Гейміфікація в навчанні - це використання елементів гри (наприклад, бали, рівні, нагороди) для стимулювання мотивації та підвищення зацікавленості учнів у процесі навчання. Головна ідея - зробити навчання цікавішим і захопливим, як у грі. ВЧИТИСЯ ЧЕРЕЗ ГРУ*Гейміфікація = найпростіший шлях до кращих результатів!

Номер слайду 3

Educaplay - це веб-сайт, на якому можна створювати різні ігри та вправи для навчання різних предметів. Наприклад, ви можете створити словничок для вивчення нових слів, пазли для відпрацювання логічного мислення або тести для перевірки знань. Це зручний інструмент для вчителів та учнів, який допомагає робити навчання цікавішим і ефективнішим. ПЛАТФОРМА ДЛЯ ГЕЙМІФІКАЦІЇ*понад 15 типів інтерактивних вправhttps://www.educaplay.com/

Номер слайду 4

Froggy Jumps - це одна з можливих активностей на сайті Educaplay https://www.educaplay.com. Дозволяє перетворити тест на цікаву та захопливу гру-змагання. Учень та Учениця грають за жабку та переміщують її на листочок лотоса таким чином, щоб жабка не потонула. (Правильна відповідь = Правильний листочок). Мета - дістатися протилежного берегу в найменшу кількість спроб. Бали за проходження після гри доступні в турнірній таблиці. ГРА «ЖАБКА СТРИБАЄ»*«Давня Греція та її сусіди» (6 клас)https://www.educaplay.com/learning-resources/18489904-6.html

Номер слайду 5

Створення гри. Сервіс educaplay.com надає вільний доступ до багатьох шаблонів різноманітних навчальних ігор. Треба тільки обрати потрібний.

Номер слайду 6

Створення гри. Шаблони розроблені таким чином, що створення гри інтуїтивно зрозуміле та не складне. При цьому у питання і у відповіді можливо додавати не тільки текст,а й різні мультимедійні файли (малюнки, анімацію, звукові файли). Правильну відповідь можливо обрати на любий варіант відповіді

Номер слайду 7

Публікація гри. Після того, як Ви закінчили редагування гри досить натиснути кнопку «Опублікувати» і посилання на неї буде у Вашому розпорядженні.

Номер слайду 8

Звіти по гріСервіс дозволяє отримувати звіти про проходження гри та керувати різними опціями гри.

Номер слайду 9

Звіти по гріЗвіти дозволяють відстежити як загальну статистику гри, так і результати кожного гравця, який зареєструвався на проходження гри.

Номер слайду 10

ПОГРАЄМО РАЗОМ!«Давня Греція та її сусіди» (6 клас)https://www.educaplay.com/learning-resources/18489904-6.html

Номер слайду 11

«Навчання через гру – це можливість розвивати навички та знання без стресу.»чат GPT

pptx
Додав(-ла)
Бобух Майя
Додано
27 жовтня
Переглядів
12
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку