Гра День Захисту тварин

Про матеріал
В презинтації міститься інформація про заснування свята, категорії завдань для дітей: загадки, плутанина, вікторина, вгадай за описом, гра " Крокодил"
Зміст слайдів
Номер слайду 1

ДЕНЬ ЗАХИСТУ ТВАРИН

Номер слайду 2

Номер слайду 3

КАТЕГОРIЇ{7 DF18680-E054-41 AD-8 BC1-D1 AEF772440 D}1. ЗАГАДКИ ПРО ТВАРИН4. ВГАДАЙ ЗА ОПИСОМ2. «Плутанина»Завдання: відновити прислів'я, приказку, прикмету, у яких переплутані слова; пояснити їх зміст.5. ВІКТОРИНА ПРО ТВАРИН3. ГРА КРОКОДИЛ6. ВГАДАЙ ТВАРИНУ ПО ЛІТЕРАХ

Номер слайду 4

ЗАГАДКИ ПРО ТВАРИНВдень, і вночі у кожусі на печіЗвірята рогаті, Та ще й бородаті, Ходять пастись в лози. Хто? Вгадайте!3. Очі гарні. Пишні вії. Має дуже довгу шию. Добре це, бо зручно їсти Із дерев зелене листя.4. І ввечері, і зранку Вартую я на ґанку. І кусаю, і гарчу- В дім чужих не пропущу.5. Я в ґадзівстві допомога Маю вим’я і два роги. Цілий день траву жую, Молоко смачне даю.

Номер слайду 5

ВГАДАЙ ЗА ОПИСОМНевеликий звірок, він живе на лісових галявинах, у полях і скрізь риє землю. Побачити його важко, риє собі ходи, щоб полювати на комах, личинок, а також для створення гнізда під землею. Маленька тварина, живе на луках, полях. День проводить у норі, а вночі виходить на поверхню. Живиться корінцями рослин, залишками листя, гілок, комах. Усе своє життя ці тварини проводять на деревах, спускаються на землю лише у пошуках їжі. Коли вони перестрибують з дерева на дерево або зіскакують на землю, хвіст служить і кермом і парашутом. Це хижий сірий звір, але влітку він рудуватий, а вздовж хребта тягнеться чорна смуга. Узимку веде бродяче життя, виходячи на пошуки здобичі в сутінках і ночами. Удень ховається в хащі чагарників і по ярах. У цієї тварини довга вузька паща з гострими іклами. Хутро красиве, руде, біла грудка, чорні чобітки. Великий пухнастий хвіст.

Номер слайду 6

ВГАДАЙ ТВАРИНУ ПО ЛІТЕРАХ{93296810-A885-4 BE3-A3 E7-6 D5 BEEA58 F35}ПРЯСООМЬЕДВІДОЗАККОРИЛКВРЮБЕЛД

Номер слайду 7

ВІКТОРИНАЯка тварина була одомашнена першою? Чи уміють слони плавати?Що робить ведмідь взимку? Яка тварина може міняти свій колір?Яка тварина у нас завжди асоціюється з хитрістю?

Номер слайду 8

ПЛУТАНИНАта, працює, й, мала, та, Бджолабоком, з, вилазить, вовком, Дружбаполі, зайця, в, Ловилюбить, Кожен, нору, лис, своюбоятися - не ходити Вовка в ліс

pptx
Пов’язані теми
Класному керівникові, Презентації
Інкл
Додано
30 січня
Переглядів
78
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку