Інструкція з охорони праці в газозварювальній майстерні.

Про матеріал
Перед початком виробничого навчання проходити температурний скринінг (учням та майстрам виробничого навчання). Не допускати до навчання учнів, які мають симптоми респіраторних захворювань.
Перегляд файлу

Інструкція з охорони праці в газозварювальній майстерні.

1. Загальні положення

1.     Перед початком виробничого навчання проходити температурний скринінг  (учням та майстрам виробничого навчання). Не допускати до навчання учнів, які мають симптоми респіраторних захворювань.

2.     За рекомендаціями ВООЗ фізичне дистанціювання повинно становити не менше одного метра дистанції між учнями. Нанести маркування дистанції в 1 метр.

3.     Обов’язково використовувати медичні маски в приміщенні. Вони повинні щільно прилягати до обличчя, закриваючи ніс і рот. Змінювати медичну маску кожні 2 години.

 

4.     Організувати централізований збір використаних ЗІЗ. Контейнери з кришками для збору використаних ЗІЗ (масок, рукавичок тощо) повинні бути встановлені у визначених місцях.

5.     Забезпечити газозварювальну майстерню рідким милом, антисептиками, паперовими рушниками; організувати місце на вході для обробки рук антисептиком.

6.     Забезпечити проведення поточної дезінфекції приміщень (вологі прибирання з використанням дезінфікуючих засобів), регулярне провітрювання приміщень (які не оснащені системою вентиляції), дотримання нормативних показників температури повітря в приміщеннях. Проводити вологе прибирання та провітрювання кожні дві години.

 

7.     Регулярно мити руки рідким милом.

8.     Регулярно обробляти руки антисептиком.

9.     Забезпечити проведення поточної дезінфекції обладнання та інструменту.

10.Працювати у спецодязі відповідно до чинних норм.

11.Журнал обліку та зберігання ЗІЗ.

12.Знати номери телефонів для виклику пожежної частини (101), поліції (102), швидкої допомоги (103).

 

 

pdf
Додано
3 червня 2020
Переглядів
479
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку