Інструктивна картка дистанційного навчання. Тема уроку: Еволюція поведінки тварин

Про матеріал
Тема уроку: Еволюція поведінки тварин Мета: сформувати знання про розвиток поведінки тварин та її значення; розвивати вміння визначати способи комунікації, розвивати вміння самостійно працювати з інформацією.
Перегляд файлу

7-б клас. 23 квітня 2020 рік, 7-а клас. 24 квітня 2020 рік

Підручник:

Соболь В.І. Біологія : підруч. для 7 кл. загальноосвіт. навч. закл. / Валерій Соболь. – Камянець-Подільський : Абетка, 2015. – 288 с. : іл.

Інструктивна карта дистанційного уроку

(За можливістю та бажанням можна роздрукувати й працювати безпосередньо на картці. У такому випадку всі інструктивні картки прикріпити до робочого зошита).

Тема уроку: Еволюція поведінки тварин

Мета: сформувати знання про розвиток поведінки тварин та її значення; розвивати вміння визначати способи комунікації, розвивати вміння самостійно працювати з інформацією.

Для початку роботи з інструктивною карткою до уроку треба опрацювати § 56, стор. 239-243.

Записати визначення основних понять з теми:

Еволюція поведінки тварин – процес незворотніх змін у поведінці тварин, який відбувається впродовж історичного часу.

 

  1. Опрацювати презентацію за посиланням https://www.slideshare.net/e-ranok_2010/7-60559998 та законспектувати всі слайди, що позначені тезою «Еволюція поведінки тварин»

 

  1. Дати відповідь на запитання:

 

  1. Яке значення має удосконалення поведінки тварин? ___________________

__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

  1. Чи завжди складна форма поведінки свідчить про високий рівень еволюційного розвитку тварини? Відповідь обґрунтуйте  _______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________.

 

Домашнє завдання:

  1. Опрацювати інструктивну картку до уроку, § 56, стор. 239-243.
  2. Завдання зворотнього зв’язку: надіслати фото або скрін інструктивної картки. Спілкуємося в вайбері (0666054557) або через електронну адресу: ekotkalo7@gmail.com
  3. Обов’язкове завдання до виконання: дотримуватися основних заходів профілактики поширення хвороби, берегти себе та своїх рідних! Не хворіти!
docx
Додано
30 червня 2020
Переглядів
644
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку