Інтерактивна шкала електромагнітних хвиль

Про матеріал

На інтерактивній шкалі електромагнітних хвиль посилання на текст та відео, яке описує окремі види електромагнітного випромінювання. Робота з інтерактивним навчальним матеріалом дозволяє учневі працювати у своєму темпі.

Перегляд файлу

Фізика, 11 клас

Охотник Галина Григорівна, вчитель фізики КЗ «СЗШ № 23» Кам'янської міської ради

Інтерактивна шкала електромагнітних хвиль

 

D:\Okhotnik-Galina\июль 2018\на урок\QR коди\сайт ШЕМХ.png

ThingLinkонлайн-сервіс, який дозволяє наносити на забраження інтерактивні мітки (текст, посилання на інші ресурси, зображення, відео). Використовується для створення дидактичних матеріалів.

Інтерактивна шкала електромагнітних хвиль як відображення всього спектра електромагнітних випромінювань створена з метою візуалізації теми. У міру переходу від більш довгих хвиль (малих частот) до більш  коротких (великих частот) хвильові властивості електромагнітного випромінювання виявляються слабкіше, а квантові властивості сильніше. Мета плакату: проілюструвати перехід кількісних змін у якісні при розподілі електромагнітних хвиль за видами на шкалі.

На плакаті посилання на текст та відео, яке описує окремі види електромагнітного випромінювання.  Робота з інтерактивним навчальним матеріалом дозволяє учневі працювати у своєму темпі.

 

 

docx
До підручника
Фізика (рівень стандарту) 11 клас (Коршак Є.В., Ляшенко О.І., Савченко В.Ф.)
До уроку
§ 50. Шкала електромагнітних випромінень
Додано
20 серпня 2018
Переглядів
899
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку