Клубна година, презентація "Веселий зоопарк"

Про матеріал
Робота з пластиліном «Веселий зоопарк» Мета: навчати учнів виготовляти веселі іграшки з пластиліну; закріпити навички роботи з пластиліном; розвивати творчу уяву, фантазію, увагу, спостережливість, уміння спілкуватися, виконувати колективну роботу; сприяти пізнанню дітьми краси тваринного світу. Обладнання: пластилін, стеки, дощечки для пластиліну, зразки виробів, мультимедійна дошка.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

ВЕСЕЛИЙ ЗООПАРК

Номер слайду 2

ЗООПАРК - (зоологічний парк) — територія, спеціально створена людиною, з будівлями та обладнанням для утримання, збереження, розмноження зникаючих видів та публічного показу тварин. Зоопарк — одна з унікальних лабораторій зі збереження різноманітності тваринного світу і музей живої природи, створений людиною, має науково- просвітницьке значення.

Номер слайду 3

Ме́́нський зоопа́рк — зоологічний парк загальнодержавного значення у місті Мена, Чернігівська область. Площа становить 9 га. Єдиний зоопарк в Україні (та колишньому СРСР), який розташований в райцентрі, візитна картка міста Мена. Колекція налічує 560 тварин 120 видів, 17 з яких занесено до Міжнародної Червоної Книги. Найбільшу цікавість у відвідувачів викликають примати, тигр, лев, бурі ведмеді, бізони, антилопи нільгау, верблюд, крокодили, пітони, папуги та ін. Зоопарк є чудовою зоною відпочинку. За рік зоопарк відвідує близько 30 тисяч дорослих і дітей не тільки з Мени, району та області, а й з інших куточків України та близького зарубіжжя.

Номер слайду 4

Номер слайду 5

Номер слайду 6

Номер слайду 7

Номер слайду 8

Номер слайду 9

Номер слайду 10

Кросворд

Номер слайду 11

ЛЕВ

Номер слайду 12

Лев

Номер слайду 13

СЛОН

Номер слайду 14

Слон

Номер слайду 15

ЗЕБРА

Номер слайду 16

Лоша

Номер слайду 17

З виготовлених тварин утворіть колективну композицію «Зоопарк».— Які тваринки вам сподобалися найбільше?— Які ще тваринки мешкають у зоопарку?

pptx
Додано
31 жовтня 2021
Переглядів
617
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку