Колективний проєкт " Воїни світла - воїни ЗСУ". Презентація

Про матеріал
В даній презентації дібрана інформація про батьків учнів, які захищають нашу Україну від ворога, про те, яку посильну допомогу нашим захисникам надають учні 4 - Б класу.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Лебединський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів №5 Лебединської міської ради Сумської областіВоїни світла-Воїни ЗСУКолективний проект учнів та батьків 4-Б класу. Керівник проекту: Світлана КОЖУХАР

Номер слайду 2

"У дитинстві відкриваємо материк , який назветься потім Батьківщина" «Бути патріотом – це більше , ніж бути українцем»Л. Костенко. Актуальність теми : Україна у війні. Сьогодні це слово не є спогадами, не розповідь бабусь і дідусів, сьогодні це - страшна реальність. Мета проекту:-утвердження в свідомості і почуттях дітей патріотичних цінностей, переконань і поваги до історії України; - виховання поваги до Конституції України, Законів України, державної символіки; - підвищення престижу військової служби, а звідси – культивування ставлення до солдата як до захисника вітчизни, героя; - усвідомлення взаємозв’язку між індивідуальною свободою, правами людини та її патріотичною відповідальністю; - сприяння набуттю дітьми патріотичного досвіду.

Номер слайду 3

Страшна біда, чорною хмарою, нависла над Україною. Хто б міг подумати, що нам, які так довго ішли до своєї свободи , доведеться знову братися за зброю. Агресори цинічно увірвались на наші землі, і тисячі справжніх патріотів пішли боронити рідну землю

Номер слайду 4

Наша гордість, справжні герої - батьки учнів нашого класу

Номер слайду 5

Гримайло Богдан Костянтинович. Народився у м. Лебедині Сумської області у 1991році. Здобував освіту у Лебединському ЗЗСО І-ІІ ступенів №4, Лебединському педагогічному училищі ім. А. С. Макаренка,Сум. ДУ. Захищає Україну із 2015 року. Наразі несе службу на прикордонні.

Номер слайду 6

Осіпов Ігор Володимирович. Народився у селі Мурафа Краснокутського району Харківської області у 1984 році. Усе життя провів у місті Лебедині. Офіційно у ЗСУ із грудня 2022року.

Номер слайду 7

Руденко Сергій Григорович Народився у селі Бишкінь Лебединського району у 1978 році. Офіційно у ЗСУ із травня 2023року.

Номер слайду 8

Кальченко Сергій Петрович Народився у місті Лебедині Сумської області у 1987 році. Освіту здобував у Лебединському ЗЗСО І-ІІІ ступенів №6. Офіційно у ЗСУ із травня 2023року.

Номер слайду 9

Шиян Ярослав Сергійович Народився у місті Лебедині Сумської області у 1990 році. Освіту здобував у Лебединському ЗЗСО І-ІІІ ступенів №6. Офіційно у ЗСУ із травня 2022року.

Номер слайду 10

Даниленко Владислав Сергійович. Народився у місті Лебедині Сумської області у 1987 році. Освіту здобував у Лебединському ЗЗСО І-ІІ ступенів №2. Закінчив Лебединське ВПУ. Перебуває у лавах ЗСУ із 2018 року

Номер слайду 11

Уроки мужності

Номер слайду 12

Ми - волонтери

Номер слайду 13

Горить свіча, і пам’яті сльозадодолу з неї краплями стікає. Земля ридає, плачуть небеса. Героїв Україна пам’ятає…На жаль, не всім судилося повернутися з війни. Виконуючи свій обов’язок перед Батьківщиною, загинув наш випускник, колишній учень Кожухар Світлани Анатоліївни, Гуща Максим Юрійович. Дата та місце народження: 23.02.1998 рік, місто Лебедин Сумської областіМісце загибелі: Луганська область. Звання: навідник 1 механізованого відділення 1 механізованого взводу 3 механізованої роти 1 механізованого батальйону військової частини А-7014 Сімейний стан: залишилася молода дружина.

Номер слайду 14

Знаємо героїв! Дякуємо за життя!

Номер слайду 15

МАТИ-УКРАЇНО!Перше наше слово з нами повсякчас, Мати-Україно, ти одна у нас! Ниви і діброви, і садів окрас — Рідна мати Батьківщино, Ти ж одна у нас!Хай же мир і дружба поєднають всіх, І дзвенить дитячий безтурботний сміх. Нам зоріє доля світла і ясна. Рідна мати Батьківщино, Ти ж у нас одна!М. Сингаївський

pptx
Додано
20 січня
Переглядів
230
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку