КОМП’ЮТЕРНА МЕРЕЖА. ЛОКАЛЬНІ ТА ГЛОБАЛЬНІ МЕРЕЖІ

Про матеріал
КОМП’ЮТЕРНА МЕРЕЖА.ЛОКАЛЬНІ ТА ГЛОБАЛЬНІ МЕРЕЖІ Підібраний матеріал сприяє формуванню ключових компетентностей, а саме: основних компетентностей в природничих науках та технологіях, спілкуватися державною мовою, комунікативних, інформаційно-комунікаційних, інноваційних, соціальних компетентностей та вміння вчитися впродовж життя. Цифровий ресурс має на меті допомогти учителям та учням наочним та методичним доповненням програм та підручників для кращого сприйняття та засвоєння уроків інформатики для 5 класу НУШ.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

КОМП’ЮТЕРНА МЕРЕЖА. ЛОКАЛЬНІ ТА ГЛОБАЛЬНІ МЕРЕЖІ Урок №9 Нова українська школа 2022 Підготувала: Тетяна Місьонг

Номер слайду 2

ПОМІРКУЙТЕ Які засоби використовують для передавання повідомлень хлопчики та дівчата на малюнку та які ще засоби можна використовувати? Як можна передавати файли?

Номер слайду 3

ПОНЯТТЯ ПРО КОМП'ЮТЕРНІ МЕРЕЖІ Комп’ютерна мережа — це сукупність комп’ютерів та інших пристроїв, що з’єднані між собою для обміну повідомленнями та спільного використання пристроїв, програм і даних.

Номер слайду 4

ПРИКЛАД З’ЄДНАННЯ ПРИСТРОЇВ У КОМП’ЮТЕРНУ МЕРЕЖУ.

Номер слайду 5

Залежно від кількості комп'ютерів у мережі та площі, на якій вони розміщені, розрізняють: ГЛОБАЛЬНІ ТА ЛОКАЛЬНІ КОМП’ЮТЕРНІ МЕРЕЖІ Лока́льна комп'ю́терна мере́жа - є об'єднанням певного числа комп'ютерів на відносно невеликій території.  Глобальна мережа — це з'єднання локальних мереж і окремих комп'ютерів, розташованих на далекій відстані один від одного. Локальні мережі створюються для потреб: закладів освіти; Банків тощо;

Номер слайду 6

Номер слайду 7

РОБОТА ЗА КОМП’ЮТЕРОМ

Номер слайду 8

ДОМАШНЄ ЗАВДАННЯ

ppt
Додано
31 березня 2023
Переглядів
719
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку