Концертно-розважальна програма свята юності «Новий старт»

Про матеріал
День Молоді не дарма так тісно межує зі Святом всесвітнього значення - Міжнародним днем боротьби з наркоманією та незаконним обігом наркотиків, адже проблема наркоманії, СНІДу - це біч молодих, і хоч як це парадоксально звучало б, але саме завзятість і рішучість, розсудливість і самодостатність, реалізація в мистецтві та спорті молодих людей, може служити хорошою альтернативою чумі 21 століття. Не перший рік свято молоді співпадає і зі знаменним днем – Днем Конституції України. І це не випадково, бо саме вам, молодим, будувати нашу незалежну Україну. Нам з Вами залишається тільки сподіватись, що всі задекларовані Конституцією права та свободи поступово будуть нормою життя громадян України.
Перегляд файлу

Концертно-розважальна програма свята юності 

«Новий старт»

Привіт всім, всім, всім, в зоні чутності наших мікрофонів!

Бадьорий вечір, мій улюблений Степногірськ!

Привіт молодь! Розпочинаємо свято в вашу честь, свято  молодості, свято нашого майбутнього.

Шановна громадо! Вже стало доброю традицією зустрічатись всім степногірцям в нашому парку слави для святкування дня молоді.

Це не просто чергова календарна дата. День молоді символізує юність, енергію, початок, запал, натхнення, самоствердження й активність молодих людей на шляху їхнього розвитку, дорослішання і становлення, як особистості.

 Адже молодь - це невтомний двигун прогресу, майбутнє країни, джерело дерзань, пошуків, неспокою і реалізації найсміливіших сподівань.

Молодість – безцінний дар природи. Його треба приймати з вдячністю, намагатися використати всі переваги цієї прекрасної миті життя. Будьте активними, здобувайте знання, наполегливо працюйте над собою, будуйте великі плани на майбутнє.

Сучасні і освічені, ви – творці сьогодення та майбутнього. Ваші енергія і завзяття, оптимізм і наполегливість знаходять втілення у бізнесі, політиці, у науці та на виробництві, у спорті та мистецтві.

День  Молоді не дарма так тісно межує зі Святом  всесвітнього значення - Міжнародним днем  боротьби з наркоманією та незаконним обігом наркотиків, адже проблема наркоманії, СНІДу -  це біч молодих, і хоч як це парадоксально звучало б, але саме завзятість і рішучість, розсудливість і самодостатність, реалізація в мистецтві та спорті молодих людей, може служити хорошою альтернативою чумі 21 століття.

Не перший рік  свято молоді співпадає і  зі знаменним днем – Днем Конституції України. І це не випадково, бо  саме  вам,  молодим,  будувати нашу незалежну  Україну.

Нам з Вами залишається тільки сподіватись, що всі задекларовані Конституцією права та свободи поступово будуть нормою життя громадян України.

Демократичний розвиток ніколи не був легким, тож наберемося терпіння та віри у те, що наступні покоління українців будуть жити у зовсім іншій країні, яку з гордістю можна буди назвати конституційно розвиненою та правовою європейською державою.

Тому з нагоди свята бажаємо  всім вам  творчої енергії, незалежних думок та сил, щоб втілити в життя все до чого прагне ваш розум, душа та тіло. Твердо знайте – молодість не вік. Молодість – це стан душі. Залишайтесь молодими!

З Днем Молоді!  З Днем Конституції  України!

До вітального слова запрошується……………………

  У чарівний світ танцю вас запрошує танцювальний колектив…….. 

ВЕД.:     Якщо ми візьмемо географію професій, які опанувала наша молодь, то ми бачимо, що ви – майстри своєї справи і люди щирої душі.

Вас вітає зі святом  ________________   піснею___________________

Сьогодні в нашій програмі на вас чекає багато хорошої музики, конкурсів, спортивних змагань.

З сьогоднішнього дня ми розпочинаємо проект  «Батарейка-стоп». Діти запропонували провести театралізовану вуличну акцію, що стане початком конкурсу по збору вживаних батарейок. У селищі  буде облаштовано креативні місця для збору батарейок.

Ми спробуємо знайти таланти в нашій конкурсній програмі, яку ми назвали «Арена творчості»

Цілющу силу фізичних вправ помітили ще стародавні мудреці.

Так, Плутарх називав рух - «комори життя»,

а знаменитий Гіппократ, який прожив 104 роки, для продовження життя наполегливо проповідував помірність, перебування на свіжому повітрі, «щоденні тренування і тілесні вправи.

 

На жаль, в нашій країні про здоров'я прийнято піклуватися тільки тоді, коли воно підводить. І статистика свідчить, що підводить воно все частіше в досить юному віці. Причин тому багато: від уже горезвісної екології та до способу життя. Проблемою минулого XX століття - століття технічного прогресу - є гіподинамія - малорухливий спосіб життя. Молоді сьогодні вибирають аж ніяк не рух, а багатогодинне сидіння в соціальних мережах, не спортивні ігри на свіжому повітрі, а «вправи» на кількість випитої «слабоалкоголки».

Але ж ми в силі щось змінити?

Запитайте, - свіже повітря ?? Є таке.

Скажіть, рух? Так це наше з вами сьогодні основне завдання.  Адже ми на спортивному майданчику!

Сьогодні це наша альтернатива !!!

І ми зараз всі разом скажемо своє дружнє «ні» гіподинамії! А допоможуть  нам в цьому талановиті діти. Під ваші бурхливі оплески, зустрічайте! Здоров’ятки!!!!   

 Здоров’ятко     Добрий день, дівчата та  хлоп’ята! Мене звати  Здоров’ятко. (і я, і я…). Раді вас бачити в цю чарівну пору року.

Влітку ми відпочиваємо, багато часу проводимо на свіжому повітрі, їмо корисну їжу. Діти, а що треба робити, щоб бути здоровими та сильними? (Діти відповідають).

Здоров’ятко. Молодці! Кожного ранку треба робити зарядку. Давайте зробимо її разом

Зарядка

Здоров’ятко. Але самої зарядки замало! Щоб бути здоровими, ще потрібно вживати корисну їжу. Я впевнена, що діти знають про це.

Це ти про сухарики та чіпси говориш?

Здоров’ятко. Ой, ой!!! Звичайно ж ні! Я про їжу, багату на вітаміни. А вітамінів багато у фруктах та овочах

Здоров’ятко. Але і цього замало, щоб бути здоровими. Обов’язково треба займатися спортом і грати в спортивні ігри. Які ваші улюблені ігри? (Діти називають ігри).

Молодці! Ви все знаєте

Здоров’ятко. Як чудово влітку! Можна і гратися, і відпочивати на свіжому повітрі, коли світить сонечко.

Але інколи йде дощ, який освіжає повітря і напуває землю. До речі, ви пам’ятаєте, як шелестить дощ? Зараз ми пригадаємо. (Діти повторюють рухи за ведучою):

Піднімається вітер (потираємо руки).

Падають перші краплини дощу (клацаємо пальцями).

Почалася злива (плескаємо долонями по стегнам).

Злива перетворилася на бурю (тупаємо ногами).

Ось буря стихає (плескаємо долонями).

Стихає злива (плескаємо долонями по стегнам).

Закінчується дощ, падають останні краплі (клацаємо пальцями).

Шумить вітер (потираємо долонями).

Дощ скінчився. Сонце! (діти піднімають руки вгору).

Здоров’ятко. Яскраво світить сонечко. Бажаю вам, щоб кожного дня сонце дарувало вам свою посмішку,

А я бажаю гарного відпочинку, щоб ви росли здорові та щасливі!

Гарний настрій – це ознака здоров’я. Дослідження доводять, що чим частіше ми сміємося, тим щасливішими почуваємося!

Життя - це посмішка уранці,

Це фотографія у рамці,

Життя – це посмішка крізь сльози

Життя – це сонце і морози

Життя – це квіти навесні

Життя – це жарти і пісні

Життя – це кайф, як не крути

Разом: Його нам варто берегти!!!

 Зараз ми потанцюємо і при цьому будемо всі посміхатись. Домовились? Танцюють всі!!!

Флешмоб

  1. Розумова гімнастика, що навчить вас самостійно розв’язувати інтелектуальні завдання, застосовувати знання в нестандартних ситуаціях.
  2. Гра «Веселий кенгуру». Кожен учасник команди, тримаючи м’яч між колінами, повинен дійти до відмітки й повернутися до своєї команди, передавши м’яч наступному гравцю.
  3. «Стрибки» Завдання: пострибати на скакалці за хвилину якомога більше разів.
  4. Забіг на ….км

 

  1. Краща пі-джейка!

Запрошуються до  сцени 4 дівчини. Завдання: дівчатам  під музику діджея станцювати. Перемагає та, яка це зробить найкраще.

нагородження переможців

  1. Кращий пі-джей!   Те ж саме з хлопцями.
  2. Танцювальний марафон “Шалена молодь України”

 

  1. А зараз, дорогі друзі, зустрічайте _____________________

_________________________________________________________,

які продемонструють вам  свою силу і вміння із гирьового спорту.

 

 

Кінцівка свята

Конечно же, как бы ни был хорош праздник, рано или поздно – он подходит к концу.

Спасибо вам, молодые, красивые, талантливые и успешные! Спасибо всем кто был с нами!

Особенная благодарность всем тем, благодаря кому этот праздник состоялся, всем, кто не остался равнодушен к нашему празднику.

Перечисляем.   Спонсор

 

Отдельное спасибо голові селищної ради ____________________.

 

Мы прощаемся с вами, но мы не призываем вас грустить, а наоборот, хотим, чтобы вы максимально сберегли тот положительный заряд, который вы сегодня получили до следующей встречи!

Вместе.

А ОНА БУДЕТ ЕЩЕ ЖАРЧЕ!

Життя одне, та треба так прожити,

Щоб внукам теж співали солов’ї,

Коли є віра, що нема вагання,

Коли любов на все життя одна,

То ж сонця вам, наснаги і дерзання

Сто літ прекрасних, чистих, як весна!

 

Дорогі друзі! Ще раз прийміть наші вітання з святом - ДНЕМ МОЛОДІ! Нехай у ваших молодих серцях завжди пломеніє вогонь творчості, наснаги, Віри, Надії та Любові!

 

 

1

 

docx
Додано
28 січня 2019
Переглядів
546
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку