Конкурси "Новорічні"

Про матеріал
Розважальні конкурси на новорічне свято. Конкурси розраховані для учнів початкових класів.
Перегляд файлу

НОВОРІЧНІ КОНКУРСИ

Конкурс "Ноги, шапка, вуха, ніс"
Всі стоять в колі. При слові "ШАПКА" всі кладуть руку на голову, при слові "НІС" всі беруться за ніс, при слові "НОГИ" всі підстрибують на місці, при слові "ВУХА" закриваємо долонями вуха. Ведуча замість потрібних слів називає інші слова, наприклад: РУКИ, НОГА, ВЗУТТЯ, ЖИВІТ, ПАЛЬЦІ. Переможе той хто буде уважніше.

Конкурс «Капелюх»
Ви стоєте в колі, коли звучить весела музика, передаєте по черзі капелюх з голови на голову. На кому зупинилась музика, той учень виходить з гри.

Конкурс «Ялинки»

Конкурс на уважність. Ведучий намагається заплутати учасників і каже: “Давайте уявимо, що ми знаходимося в лісі і ви всі – різні ялинки. Потрібно показати, які ви ялинки. Коли я буду говорити: “високі”, потрібно підняти руки вгору, коли “низькі” – присісти, а коли “широкі” – розвести руки в сторони. Той, хто помилився, виходить з гри. Переможець, самий уважний гравець, який отримує головний приз.

Конкурс  «Спіймай сніжок»

Діти діляться на дві команди. Один з учасників команди стає напроти команди, бере в руки паперовий пакет або відерце. Решта отримують набір “сніжків” – паперових м’ячиків. Завдання для членів команди: потрібно так кидати сніжки, щоб вони всі опинилися в пакеті або відерці. Перемагає та команда, яка зробить це швидше.

Конкурс «Збери сніжки»

 Кожен з учасників отримує по невеликому кошику. Ведучий зав’язує всім очі і розкладає навколо “сніжки” (м’ячики, маленькі кульки). Потрібно по команді з зав’язаними очима набрати у відро якомога більше сніжків. Коли всі сніжки зібрані, учасникам розв’язують очі і пропонують перерахувати свої сніжки. Той, у кого сніжків найбільше, отримує головний приз.

 Конкурс  «Знайди приз»

На стільцях стоять ковпаки, під ним подарунок. Вам потрібно м’ячиком збити ковпак.  Хто влучив той і забирає свій приз.

 

docx
Додано
22 лютого 2019
Переглядів
814
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку