Консультація для батьків та вихователів " Аплікації з вати і тополиного пуху "

Про матеріал
Аплікації з вати і тополиного пуху Аплікації з тополиного пуху однотонні, вони нагадують гризайлі (декоративний вид живопису, що виконується в різних відтінках якого-небудь одного кольору - частіше сірого). Вибираючи теми для аплікацій з пуху тополі, треба мати на увазі, що легше працювати, якщо мало деталей і якщо вони не дрібні.
Перегляд файлу

 

           Аплікації з вати і тополиного пуху

Аплікації з тополиного пуху однотонні, вони нагадують гризайлі (декоративний вид живопису, що виконується в різних відтінках якого-небудь одного кольору - частіше сірого). 
Вибираючи теми для аплікацій з пуху тополі, треба мати на увазі, що легше працювати, якщо мало деталей і якщо вони не дрібні.
Тварин, птахів, рослини краще вибирати з пухнастої фактури. Наприклад: зайченята, кошенята, каченята, курчата, плюшеві іграшки, голівки кульбаб. 
Легше робити аплікації з чорно - білих малюнків, контрастних фотографій.
У сюжетної аплікації вдаються зимові пейзажі, березові гаї, рибки в акваріумі. 
З допомогою аплікацій з вати або ж тополиного пуху можна зробити пухнастих, об'ємних звірів, сніг, зобразити пух рослин, хмари - простір для фантазії вельми широкий. З маленьких ватних катишків можна викласти пуделя і баранчика, з тонкого і розірваних шматків вати - хмари, з ватяних дисків можна робити курчат і квіти, сніговиків. Пам'ятайте, що вату можна підфарбувати аквареллю або гуашшю, і тоді простір для творчості і фантазії збільшиться в кілька разів.

                      Похожее изображение
 

 

 

 

 

 

 

 

docx
Додано
26 жовтня 2019
Переглядів
751
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку