"Подорож Францією". Контрольна робота у формі буклета 2 частина

Про матеріал

Контрольна робота у формі буклета "Подорож Францією" для уроку мистецтва 11 класу. Робота поділена на дві частина, проте вони змістовно не пов'язані, окрім того, що в них розповідається про цікаві місця різних міст Франції.

Зміст слайдів
Номер слайду 1

Подорож Францією. II частина. Місто славиться не тільки винами, а й своєю аквітанською кухнею, яка подарувала нам декілька хітів. Конфі з качки. Конфі з качки - традиційна французька страва, приготовлена з цільної качки. Спочатку цей рецепт використовувся тільки для зберігання м’яса. У Гасконі всі шматочки качки використовуються для приготування їжі. Конфі готується в процесі процесу консервування, що складається з соління шматка м'яса, а потім його варіння у власному жирі. Потім птицю й жир виймають із духовки і залишають охолоджуватися. Коли м'ясо остигне, його можна перекласти в консервну банку або іншу ємність і повністю занурити в жир. Ароматний жир з конфі може також використовуватися багатьма іншими способами, як жир для смаження тушкованих овочів, пікантних тостів, яєчні або омлету, а також як добавка до пісочного тіста, тісто для пирогів. Канеле - це невеликі кексики, приправлені ромом і ваніллю, з м'якою та ніжною серцевиною та темною товстою карамелізованою скоринкою. Невідомий кондитер популяризував старовинний рецепт канольників. Він додав у тісто ром і ваніль. Ймовірно, що його нинішня форма походить від подібності (французькою) слова хвиля зі словом «cannelure» (гофра, гофра, борозенки). Сучасна назва «канеле» виникла нещодавно. Тільки в 1985 році, після того, як популярність кондитерських виробів почала стрімко зростати, було створено Братство Канеле Бордо й друге «n» з його назви було видалено. Назва canelé стала колективним брендом. Канеле. Кухня Бордо

Номер слайду 2

Бордо — це столиця світової виноробної промисловості. Тому не дивно, що в місті є декілька музеїв на цю тему. Цифрові гіди проведуть відвідувачів по 20 тематичних розділах, що охоплюють усі аспекти складного світу вина— від вирощування винограду та виробництва алкогольного напою до історії виноторгівлі та винних тенденцій XII століття. Екскурсія закінчується келихом вина, що входить у вартість входу, на 8 поверсі з панорамним видом. Бордо. Музей “Місто вина”Музей АквітаніїМузей Аквітанії представляє історію Бордо і його регіону, від передісторії до наших днів. "Музей цивілізації" також щорічно представляє кілька тимчасових виставок, які досліджують теми світової історії та культур. Ця 66-метрова дзвіниця в стилі полум’яної готики була збудована для собору святого Андрія. Згодом на шпилі розташували позолочену статую Богоматері Аквітанської, яка вказує на місце, де народився архієпископ Пе Берлан. Вежа Пе-Берлан. Музей декоративних мистецтв та дизайну. Вироби із золота, заліза та скла, фаянс, порцеляна та меблі є експонатами в елегантному приватному маєтку із золотистого каменю. У внутрішньому подвір’ї є кафе, де можна насолодитися філіжанкою кави. Музей моря та морського флоту. Близько 10 000 експонатів, пов'язаних із морським флотом, перебувають на «палубі» цього судна-музею. Човни в натуральну величину,моделі, навігаційні інструменти, карти, атласи. Ще одна місія, яку поставив перед собою музей – показати красу та крихкість океанів, світу, який сьогодні перебуває під загрозою, та навчитися його захищати. Місце збору молоді та місцевої богеми. Також тут проходять виставки сучасного мистецтва. Однією з його прикрас є витвори з металобрухту. Великий театр Бордо. Великий театр Бордо — один із найстаріших дерев'яних каркасних оперних театрів у Європі, який ніколи не горів і не потребував реконструкції. Фасад Великого театру Бордо виконанов неокласичному стилі. Внутрішні параднісходи театру в Бордо слугували моделлю для парадних сходів Опери Гарньє в Парижі. Майстерня “Їжа мистецтва”

pptx
Додано
24 січня
Переглядів
57
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку