Корисні поради по догляду за взуттям та одягом

Про матеріал
Ласкаво просимо у світ стильної моди та мистецтва догляду за одягом та взуттям. У цій презентації ми поділимося з вами професійними порадами та трюками, щоб ваш одяг завжди виглядав свіжим і бездоганним.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Корисні поради догляду за одягом та взуттям. Ласкаво просимо у світ стильної моди та мистецтва догляду за одягом та взуттям. У цій презентації ми поділимося з вами професійними порадами та трюками, щоб ваш одяг завжди виглядав свіжим і бездоганним.

Номер слайду 2

Важливість догляду за одягом та взуттям1 Підкресліть свій стиль. Догляд за одягом та взуттям допоможе підкреслити ваш індивідуальний стиль та почуття смаку.2 Економія грошей. З гарним доглядом за одягом та взуттям, вони будуть служити вам довше, що дозволить вам заощадити гроші на покупку нових речей.3 Охорона навколишнього середовища. Правильний догляд за одягом та взуттям допоможе знизити ваш слід на навколишньому середовищі та підтримувати їх у хорошому стані для подальшого використання чи переробки.

Номер слайду 3

Основні правила догляду за одягом. Миття. Вибирайте правильний режим прання для кожного типу тканини та уникайте використання сильних миючих засобів, щоб зберегти яскравість кольорів та структуру матеріалу. Прасування. Дізнайтеся, як правильно прасувати різні види тканин і використовувати потрібну температуру, щоб уникнути пошкодження матеріалу. Зберігання. Добре складіть та запакуйте одяг, щоб уникнути пом'ятості та захистити від пилу та шкідників. Чищення. Використовуйте відповідні засоби для видалення плям і дотримуйтесь інструкцій щодо їх застосування, щоб уникнути пошкоджень тканини. Захист. Носіть одяг відповідно до його призначення, уникаючи надмірного натягу та контакту з грубими поверхнями, щоб уникнути зовнішніх пошкоджень.

Номер слайду 4

Профілактичні заходи для збереження одягу та взуття1 Перевертання та дозрівання одягу. Регулярно перевертайте свій одяг та взуття, щоб запобігти їхньому зносу та зберегти свіжість.2 Грамотне укладання. Коли ви складаєте одяг та взуття для зберігання, намагайтеся зробити це акуратно і не заощаджувати місце, щоб не деформувати їхню форму.3 Припасування аксесуарів. Використовуйте відповідні аксесуари, такі як вішалки, подушки та силіконові вкладиші, щоб зберегти форму та запобігти складкам в одязі та взутті під час зберігання.

Номер слайду 5

Особливості використання сушильних машин та прасок. Сушильні машини. Праски. Використовуйте низький режим сушіння, щоб уникнути пом'ятості та стиснення одягу. Уникайте високих температур при сушінні, особливо для делікатних тканин. Сушіть одяг відповідно до інструкцій на етикетках. Виймайте одяг відразу після закінчення циклу прання, щоб уникнути появи складок.

Номер слайду 6

Зберігання взуття та його очищення. Оптимальне зберігання. Зберігайте взуття в прохолодному та сухому місці з гарною вентиляцією, використовуючи спеціальні стелажі чи коробки. Очищення обувіПісля кожного використання протирайте взуття за допомогою м'якої щітки, щоб видалити бруд та пил. Догляд за різними типами взуття. Використовуйте відповідні засоби для догляду за взуттям, такі як крем, спреї або віск, залежно від їхнього матеріалу.

Номер слайду 7

Засоби для догляду за взуттям: їх вибір та застосування. Для шкіри. Крем для пом'якшення. Крем для захисту від води. Віск для блиску. Для текстилю. Спрей для захисту від плям. Засіб для освіження та видалення запаху. Для замші та нубуку. Щітка для замшіСпрей для очищення та розгладження

pptx
Пов’язані теми
Технології, 9 клас, Презентації
Додано
27 листопада 2023
Переглядів
297
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку