Кросворд з модуля "Футбол"

Про матеріал
По горизонталі: 1. Посилання м'яча партнеру. 2. Сукупність ліній і міток на ґрунті поля для позначення його меж, окремих майданчиків, що регламентують окремі умови гри. 3. Гравець середньої лінії. 4. Різкий та сильний поштовх ногою або головою по м’ячу. 5. Різновид грубої гри, заборонений прийом нападу на суперника, коли гравець намагається перешкодити просуванню суперника за допомогою виставленої вперед або убік ноги. 6. Документ, що складає арбітр, який проводить матч. 7. Заявочний список гравців команди, оформлений перед початком змагань. 8. Спортивна споруда, місце проведення матчу. 9. Футбольний суддя (головний суддя, суддя в полі). По вертикалі: 1.Проміжок часу між таймами матчу. 2. Підсумок матчу, виражений кількістю забитих і пропущених м'ячів. 3. Спосіб відбору м'яча, при якому гравець, що захищається, під час падіння, підкочуючись, вибиває м'яч у нападника. 4. Споруда для глядачів на стадіоні з підвищеними рядами місць, які розташовані уступами вгору. 5. Одна з двох частин футбольного матчу. 6. Щит або екран зі світловими сигналами чи умовними знаками, що передають повідомлення про склад граючих команд, рахунок матчу, хто забив м'яч та іншу необхідну інформацію. 7. Живий заслін із гравців, який вибудовується на шляху м’яча при виконанні штрафного для допомоги воротарю. 8. Місце, де проходить гра.
Перегляд файлу

 

 

 

По горизонталі:

1. Посилання м'яча партнеру.

2. Сукупність ліній і міток на ґрунті поля для позначення його меж, окремих майданчиків, що регламентують окремі умови гри.

3. Гравець середньої лінії.

4. Різкий та  сильний поштовх ногою або головою по м’ячу.

5. Різновид грубої гри, заборонений прийом нападу на суперника, коли гравець намагається перешкодити просуванню суперника за допомогою виставленої вперед або убік ноги.

6. Документ, що складає арбітр, який проводить матч.

7. Заявочний список гравців команди, оформлений перед початком змагань.  

8. Спортивна споруда, місце проведення матчу.

9. Футбольний суддя (головний суддя, суддя в полі).

 

По вертикалі:

1.Проміжок часу між таймами матчу.

2. Підсумок матчу, виражений кількістю забитих і пропущених м'ячів.

3. Спосіб відбору м'яча, при якому гравець, що захищається, під час падіння, підкочуючись, вибиває м'яч у нападника.

4. Споруда для глядачів на стадіоні з підвищеними рядами місць, які розташовані уступами вгору.

5. Одна з двох частин футбольного матчу.

6. Щит або екран зі світловими сигналами чи умовними знаками, що передають повідомлення про склад граючих команд, рахунок матчу, хто  забив м'яч та іншу необхідну інформацію.

7. Живий заслін із гравців, який вибудовується на шляху м’яча при виконанні штрафного для допомоги воротарю.

8. Місце, де проходить гра.

 

 

docx
Додано
19 квітня 2020
Переглядів
1450
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку