ЛЕКСИЧНІ ІГРИ НА УРОКАХ АНГЛІЙСЬКОЇ МОВИ ПРЕЗЕНТАЦІЯ

Про матеріал
ЛЕКСИЧНІ ІГРИ НА УРОКАХ АНГЛІЙСЬКОЇ МОВИ ПРЕЗЕНТАЦІЯ ПРЕДСТАВЛЯЄ СОБОЮ КОМПЛЕКТ ІГОР ДЛЯ УРОКУ.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Лексичні ігрина урокаханглійської мови

Номер слайду 2

Game: Invisible words trianglecirclestarsuncloudmoon

Номер слайду 3

1 Учитель прикріплює картки з малюнками слів до дошки та малює навколо них сітку.2 Учитель вказує на картку, яку учні називають. 3 Поступово учитель знімає картки, але учні продовжують називати слово та показувати на сітку, де була картка. 4 Учні повинні продовжувати так, ніби картки все ще є. 5 Перемагає той учень, який називає всі слова, вилучені з дошки та написати слово в потрібному місці на сітці.

Номер слайду 4

Game: Live stream

Номер слайду 5

Game: Live stream

Номер слайду 6

1 Учитель прикріплює картки з малюнками слів до дошки.2 Учні називають слова на картках. 3 Один учень загадує одне слово з карток на дошці. 4 Інші учні повинні відгадати це слово. Учитель малює направлення струмка в залежності від наступного загаданого слова.

Номер слайду 7

Game: Anagram climbing

Номер слайду 8

Game: Anagram climbing

Номер слайду 9

1 Учитель малює піраміду з анаграмами слів.2 Учні повинні відгадати та написати слова, починаючи з нижньої частини піраміди. 3 Перемагає той учень, який першим дістався вершини піраміди.

Номер слайду 10

Game: Wheel of Fortune

Номер слайду 11

Game: Wheel of Fortune

Номер слайду 12

1 Учитель кладе картки зі словами, вивченими раніше.2 Учні діляться на команди.3 По черзі учні запускають колесо.4 Команди повинні скласти словосполучення, починаючи з першої частини слова. 5 Перемагає та команда, яка більше всіх придумала словосполучень за певний час.

Номер слайду 13

Game: Growing a treeactactionactiveactivelyinactivity

Номер слайду 14

1 Учитель дає учням аркуш з намальованим деревом зі словом, вивченим раніше.2 Учні діляться на команди.3 Команди повинні скласти слова, використовуючи префікси або суфікси для утворення нових слів.4 Перемагає та команда, яка більше всіх придумала правильних слів за певний час.

Номер слайду 15

Game: Ice crashdesonalitypercentred

Номер слайду 16

Game: Ice crashpersonalityredcentde

Номер слайду 17

1 Учитель дає учням розрізані картки у формі зламаного льоду зі словом, вивченим раніше.2 Учні діляться на команди.3 Команди повинні скласти слова.4 Перемагає та команда, яка більше всіх склала правильних слів за певний час.

Номер слайду 18

Game: Colourful hatsnounsverbsadjectivesnicetalkpicture

Номер слайду 19

Game: Colourful hatsnounsverbsadjectivespicturetalknice

Номер слайду 20

1 Учитель дає учням картки зі словами, вивченими раніше.2 Учні діляться на команди.3 Команди повинні правильно розкласти слова в залежності від частини мови.4 Перемагає та команда, яка розклала правильно слова.

Номер слайду 21

Game: Piano

Номер слайду 22

Game: Piano

Номер слайду 23

1 Учні діляться на команди. 2 Кожен учень команди отримує по одній картці, яку вони будуть тримати перед собою.3 Команди повинні підняти картку вгору та опустити її, коли це слово називають гравці команди-суперниці.(Гравцям слова треба називати по черзі та швидко.)4 Перемагає та команда, яка показала правильно всі слова.

Номер слайду 24

Game: Flower petalsplantgardengrasstreecookerbushfruit

Номер слайду 25

Game: Flower petalsplantgardengrasstreecookerbushfruit

Номер слайду 26

1 Учні діляться на команди.2 Учитель дає учням картки у формі пелюстків квіт зі словами 2 або 3 тем. Назви цих тем будуть центром для додавання пелюсток.3 Команди повинні скласти квітки з цих слів.4 Перемагає та команда, яка правильно поставила слова.

Номер слайду 27

Game: Association web

Номер слайду 28

Game: Association webkidslargehappyfamilyloveniceparentsrelativessupportcreate

Номер слайду 29

1 Учні діляться на команди.2 Учитель називає командам слово для утворення мережі.3 Команди повинні скласти три направлення мережі-іменники, прикметники, дієслова.4 Перемагає та команда, яка склала більшу мережу до поданого слова.

Номер слайду 30

Лексичні ігрина урокаханглійської мови

pptx
Додано
5 липня 2020
Переглядів
962
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку