Ліплення для середньої групи «Тебе і мене рукавички зігріють»

Про матеріал
Мета: Удосконалювати навички роботи з пластиліном; формувати навички складання орнаменту на обмеженій площині; застосовувати різні прийоми ліплення. Розширювати знання про жіночий і чоловічий одяг, про героїв народних казок. Розвивати посидючість, цілеспрямованість. Виховувати співчуття, бажання прийти на допомогу.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Майстер-клас з ліплення (для середньої групи) «Тебе і мене рукавички зігріють»

Номер слайду 2

РУКАВИЧКИМама вбрала рукавички,А вони як дві лисички. На руках вмостилися,Пальчики зігрілися. Притулила я до личка. Руки в рукавичках,І лоскочуть мої щічки,Вовняні сестрички. Наліпила круглі сніжки,Рукавички змокли трішки. Що ж мені тепер робити,Аби їх не простудити?Зараз вернуся до хати,Покладу їх зразу спати. Місце тепле пошукаю,Хай скоріше висихають.

Номер слайду 3

Фізкультхвилинка. Рукавичка(Діти виконують імітаційні рухи за зразком педагога)Раз ранком зимовим у лісі-дібровіДідусь хмиз для печі збирав. А поруч з ним жваво, зраділо, грайливо. Маленький собачка скакав. Ось в’язка готова – назбирані дрова,Дідусь їх на спину зваливІ біля ялиці, де зняв рукавиці,Одну рукавицю згубив.

Номер слайду 4

Мета: Удосконалювати навички роботи з пластиліном; формувати навички складання орнаменту на обмеженій площині; застосовувати різні прийоми ліплення. Розширювати знання про жіночий і чоловічий одяг, про героїв народних казок. Розвивати посидючість, цілеспрямованість. Виховувати співчуття, бажання прийти на допомогу. Обладнання: Фон на вибір дитини; набір кольорового пластиліну; дощечка, серветка для рук.

Номер слайду 5

Номер слайду 6

Номер слайду 7

Номер слайду 8

Номер слайду 9

Номер слайду 10

Номер слайду 11

Номер слайду 12

Номер слайду 13

Бажаємо успіхів!

pptx
Додано
1 січня 2023
Переглядів
2713
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку