Лист від Святого Миколая

Про матеріал
Лист від Святого Миколая. Після проведення заходу до дня Святого Миколая та зустрічі з ним, старшокласники перевдягнені в ангелів приносять до класу подарунки та листи від Святого Миколая
Перегляд файлу

Любий Дмитрику!

Пише тобі Святий Миколай, мені було дуже приємно отримати твій лист.

Протягом року розсуваючи хмари я спостерігав за тобою та оберігав тебе. Мені надзвичайно  приємно, що ти слухаєш ся маму та вчительку.

Інколи ти доводив мене та моїх  ангелів до відчаю своїми вчинками  – то не слухаєш маму, та вчителів або сваришся з іншими дітьми та інколи ображаєш їх, або не вивчиш уроки. Але, я щиро сподіваюся, що такого більше не буде, і ти своїми вчинками будеш тільки тішити мене та викликати посмішку у моїх ангелів –помічників.

Цього року я принесу тобі міцне здоров’я, велике щастя та багато радості. Вибач, якщо не зможу подарувати усе що ти замовляв. Листів і побажань дуже багато. Я та мої помічники не встигають скуповувати подарунки, а олені розвозити їх моїм помічникам на Землі .

Дуже постараюся наступного року виконати всі твої побажання. Мушу прощатися, бо сам розумієш справ дуже багато.                                                                                                                    Твій Святий Миколай

 

    

docx
Додано
16 грудня 2021
Переглядів
1808
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку