Математична Гра "Парні та непарні числа"

Про матеріал
Математична гра "Парні та непарні числа" Гру можна проводити, як офлайн, так і онлайн Мета: Формує пізнавальний інтерес учнів до математики, виховує наполегливість, відповідальність та взаємоповагу. Підіймає настрій, розвиває увагу, кмітливість та дає можливість вивчити, або закріпити вивчений матеріал. Хід гри: Вчитель рахує один, два, три. На рахунок три, діти починають рухатися по класній кімнаті, слухаючи, яку цифру називає вчитель. Наприклад: Число 5 (воно є непарним), тому діти зупиняються та швидко присідають (ховаються). Переконавшись, що всі діти виконали все вірно, вчитель говорить: рухаємось далі, і продовжує називати інші числа в межах 10. Якщо діти чують парне число, наприклад число 6, вони зупиняються на місці й починають плескати в долоні. Гра продовжується, доки вчитель не назве всі числа в межах 10 та переконається, що діти повторили матеріал. Успіхів Вам! Завдання можна ускладнювати (Числа в межах 10, 20, 50 і т.д.)
Перегляд файлу

Математична гра "Парні та непарні числа"

Гру можна проводити, як офлайн, так і онлайн

 

Мета: Формує пізнавальний інтерес учнів до математики, виховує наполегливість, відповідальність та взаємоповагу. Підіймає настрій, розвиває увагу, кмітливість та дає можливість вивчити, або закріпити вивчений матеріал.

Хід гри: Вчитель рахує один, два, три. На рахунок три, діти починають рухатися по класній кімнаті, слухаючи, яку цифру називає  вчитель. Наприклад: Число 5 (воно є непарним), тому діти зупиняються та швидко присідають (ховаються). Переконавшись, що всі діти виконали все вірно, вчитель говорить: рухаємось далі, і продовжує називати інші числа в межах 10. Якщо діти чують парне число, наприклад число 6, вони зупиняються на місці й починають плескати в долоні. Гра продовжується, доки вчитель не назве всі числа в межах 10 та переконається, що діти повторили матеріал.

 Успіхів Вам!

Завдання можна ускладнювати (Числа в межах 10, 20, 50 і т.д.)

docx
Пов’язані теми
Математика, 2 клас, Матеріали до уроків
НУШ
Інкл
Додано
16 січня 2023
Переглядів
195
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку