Математики - поети! Презентація

Про матеріал
Саме вірші про математику допоможуть ближче познайомитися з нею, привити інтерес,зацікавленність та заохочення учнів до цієї науки.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Не ледачкуй. Надзвичайна ця наука- Зробить точність й ясність всім наша математика. і дорослим і малим. Но люблю її я слухать Знає мама нині й тато це ж цариця матінка! як важливо для дитяти,Всім потрібна вона дуже, для родини й для сімїзрозумій мій любий друже, вчити формули важкі.зацікавить всіх вона, Допоможуть всім вониа важлива ще яка: зрозумів наверно й ти?розповість та порахує, То ж давай не ледачкуйще й задачі скорегує. цю науку вчи й цінуй!!! Автор: Шайган Т. Д.

Номер слайду 2

Цікава математика. Математика велична,математика незвична,тут знайдеш цікаві речі,для дорослих та малечі. Тут цікаві є задачіпро коштовності й нестачі,про людей і про тварин,про птахів і про рибин,про цікавих й гамірливих,про спокійних та грайливих. Це велична є наукадля людей це мудра штука. Ти і вивчи й прочитайта розумний з нею стань. Як зусиль ти прикладешматематику поймеш. Автор: Гладиш Лілія

Номер слайду 3

Розкажу я про урокЄ урок один цікавий,він казковий й загадковий. Він є точним і незвичним,він і мудрий й спецефічний,інтересний і успішнийцей урок математичний. В ньому формули й задачі,Цифри, прклади крутячі,ти вивчай урок цей вмілотоді стане зрозумілояк важлива ця наукадля дорослих та дітейі для різних галузей. Зроби висновок мій дружеяк потрібна вона дуже!!! Автор: Гладиш Лілія

Номер слайду 4

Хто буде добре мене знати. Математикою мене звати. Буду я вас всіх навчати:як правильно усе додавати. Множити, ділити, віднімати. Як приклади навчу рішати. Рівняння різні розв’язати. Як “ікс” знайти, додати дроби. Усе вам буде, до вподоби. Хто буде мене добре знати. В житті не буде проблем мати. Автор: Мудріцький Артем учень 5 класу.

Номер слайду 5

Знати хочу все на світіЦифри, приклади, задачія вивчаю як інакше?Знати хочу все на світі,бо ж розумні зараз діти!Я також не відстаюча, тому добре в школі вчуся. Полюбляю рахувати,різні правила вивчати,також формули й задачібо тоді в віддачі -прийдуть і знання і вдача! Автор: Куца Аліна

Номер слайду 6

Наука життя. Математика точна наука.І найменша в ній помилка - гріх!І життя, така каверзна штука. Математика любить не всіх. Ти навчайсь, не зважай на невдачі Добре думай, сумлінно міркуй Усі приклади, дроби й задачі Не гай часу і просто рахуй!Як навчишся цієї науки. Будеш з нею іти по життіТоді йтиме усе в твої руки. Буде добре тобі в майбутті. Автор: Шайган Роман учень 4 класу. rrrrrrrrrrrrrr

Номер слайду 7

математика Математика – це точна наука Без якої не можна прожить Різні формули, рівняння,ікси, ігрики та додавання. Полюбляє вона нас Ідля математиків це вищий клас! Першокласники казкові герої Тому, що потрапляють у математичний світ Там знаходять вони цифри Потім ще й квадрати Для них це дуже цікаво бо вони це хочуть знати Ми вже старший клас І цей математичний рівень Не важкий для нас Ми дізналися багато Мошнін Віталій Та для нас це просто свято. Автор: учениця 5 класу

Номер слайду 8

Має знати дітвора. Математика – наука!Всі повинні знати,Це для двійочників мука. Краще в ігри грати. Якщо два додати два. То буде чотири. Має знати дітвора. Виміри і цифри. Поділити і відняти. Потім ще й додати. Всі ці витвори із цифр. Ми повинні знатит . Автор: Мазуренко Тетяна учениця 5 класу.

Номер слайду 9

Важлива наукаЄ у світі в нас наука. Для дітей єдина мука. Всі ми знаєм, що це єБо урок такий в нас єЦей урок потрібно вчити. Бо не вмітимеш лічити. Скільки буде два додати два. Це скажу тобі і я. Математика як науковий цвітІ розкриє вона цілий світ. Математика складна но не вчить її ганьба. Правила усі учиІ рівняння всі пиши. А також таблиці не забувай. Приклади вмить рішай. З математикою дружи. Все рішай і все пиши. Бо наука ця важлива Автор: Карабун ДмитроІ для батька і для сина. Учень 5 класу.

Номер слайду 10

Вчись, трудись та пізнавай. Математику я люблюІ наш шостий клас. Тому, що найкраща вчителька у нас!Задає нам дроби і рівняння. Щоб ми робили порівняння. Математика серйозна штука. Це вам діти не проста наука,Кожен день нові завдання: Множення, ділення, додавання, віднімання,А ще краще треба знати -В математиці не треба зівати. На уроках не ловити гав,Щоб тебе спитали і ти знав. Не лінись, а гарно вчись,На математиці трудись. Ти науки всі вивчай,Але математику не забувай. Вчись, трудись та пізнавай - Автор: Дерій Дмитро. Математику вивчай! Учень 5класу.

Номер слайду 11

Порахуй за мить. Всі школярики мають знатиІ повинні пам’ятати: Два на два ,завжди чотири. Знають це у школі нині. Паралельні перетнуться,Якщо кола не зіткнуться. Щоб пряму намалювати,Треба точки дві зєднати. Все це кожен має знатиІ в житті застосувати. Не лінись ти працювати. Постарайся й ти навчатись. Чого кращого дізнатись. Треба розум добрий мати,А тоді ви все як слід Автор: Нетребська Анна. Порахуєте за мить. Учениця 5 класу.

Номер слайду 12

Ми любимо ходить до школи,Але не любимо учить уроки. Тепер після школи ми сидимо у дома. Тепер в нас щоденна утома. Математику ми полюбляєм,Але на неї ми не поспішаєм. Там цікаві формули й задачіТи повинен добре їх зубрячить. Кожен день їх гарно вивчи ти. Та знання собі приобрети! Автор: Дячинська Олена учениця 5 класу.

Номер слайду 13

Продзвенів вже перший дзвоник. Розпочавсь навчальний рік. Ми вже не сачкуємо,А реферати друкуємо. Замість ігор і футболу,Переписуємо умови. Менше сидимо в контактах. Більше сидимо в книжках. Математику вчимо уміло. Тому й добре розумієм. Як важливий цей урок. Він для знань важливий крок. Математику повинні знати всіВона пригодиться навіть у вісні! Автор: Меланишина Даря учениця 5 класу.

pptx
Додано
13 лютого 2020
Переглядів
1724
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку