Матеріал до уроку "Сучасні стилі інтер'єру"

Про матеріал
Матеріал можна використати для повторення та перевірки рівня засвоєння знань при вивченні теми "Сучасні стилі інтер'єру".
Перегляд файлу

Сучасні стилі інтер’єру

Тестові завдання

1.Один з найпоширеніших стилів інтер'єру. Цей стиль не прив'язаний до модних тенденцій, які постійно змінюються. Гармонія та елегантність, які є характерними рисами сучасної класики постійно залишаються актуальними.

2.Стиль в дизайні, архітектурі та мистецтві, який з'явився в 30-х роках ХХ століття в наслідок змішування класичних, західних стилів зі стилями країн сходу та інших екзотичних країн.

3.Виник в наслідок індустріалізації в 20-х роках в Німеччині. Основою цього стилю - є зручність, функціональність та раціональне використання простору.

4.Стиль гранично лаконічних форм, який характеризує повна відсутність декору, орнаментів або деталізації фасадної обробки.

5.Дітище архітектури кінця минулого століття, яке втілило в собі гармонійне поєднання конструктивізму і функціональності простору та високих технологій.

6.Це нестандартний стиль, що прийшов до нас зі США. Зазвичай так називається горище або приміщення промислового зразка, переобладнане під житло.

7.Молодий, експериментальний стиль, почав своє існування в 90-х роках минулого століття і є результатом впливу  традицій і технологій. Він дозволяє змішувати все в усьому, досягаючи гармонії між неоднорідними предметами та елементами.

8.Втілює в собі мрію про ідеальне сільське життя, де кожна річ заворожує своєю простотою і практичністю, де немає місця метушні й шкідливому впливу досягнень сучасної промисловості.

А Прованс   Б Сучасна класика   В Японський   Г  Арт–деко  Д Ф’южн 

 Е Функціоналізм  Є Мінімалізм   Ж Кантрі   З Хай-Тек    І Лофт    

 

Відповідь:

1

2

3

4

5

6

7

8

Б

Г

Е

Є

З

І

Д

Ж

 

 

docx
До підручника
Технології (рівень стандарту, академічний рівень) 10 клас (Коберник О.М. та інші)
Додано
23 лютого
Переглядів
46
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку