Матеріал "Зразок характеристики учня"

Про матеріал
Зразок характеристики учня, на допомогу класному керівникові. Пропонована характеристика учня стане в пригоді класному керівнику як шаблон, який можна використати для написання характеристик на учнів та учениць класу. Характеристика учня додається до особової справи учня. Тому даний зразок може значно полегшити роботу класному керівникові.
Перегляд файлу

 

Характеристика

(ПІБ учня),

учня … класу

(назва навчального закладу)

… району

… області

 

(Прізвище та ім'я учня) навчався в (назва навчального закладу) з … класу.

 За час навчання зарекомендував себе як старанний, дисциплінований, працелюбний  учень.

 На уроках уважний, активний, завжди виконував домашнє завдання, виявляв велику зацікавленість до навчання. Швидко та ґрунтовно засвоював навчальний матеріал. Хлопець має добре розвинену пам'ять,  вільно переключається з одного виду діяльності на інший, вміє зосереджуватись на суттєвих фактах. Має здібності до вивчення багатьох предметів.

__________ організований, має навички самостійної роботи. Досить добре висловлює власну думку усно та письмово, доводить її, при цьому демонструючи багатий словниковий запас. Пізнавальні здібності виявляються в допитливості, любить спостерігати та експериментувати.

__________ до виконання громадських доручень ставиться дуже відповідально. Був обраний  старостою класу. Завжди брав активну участь у громадському житті класу, школи, у роботі учнівського самоврядування, у культмасових заходах, у спортивному житті школи.

Хлопець галантний, скромний, стриманий, врівноважений, розсудливий, дисциплінований, самостійний, вміє контролювати себе, має дуже добрі організаторські здібності.  Завжди суворо дотримувався правил поведінки у школі, ніколи не порушував дисципліну, був і є прикладом для наслідування.

 Впевнений у своїх силах, має почуття власної гідності. Завжди прагне до поставленої мети, все намагається зробити якісно, переробляє, якщо не вийшло. Характерне зростання творчої активності.

Має велику повагу серед учителів. Завжди навколо нього дуже багато друзів.

____________ виховується в родині, де відповідально ставляться до виховання та навчання дитини. Вдома створені всі необхідні житлово-побутові умови для нормального розвитку дитини, здійснюється контроль за успішністю та поведінкою сина. Батьки завжди підтримували  тісний зв'язок зі школою, класним керівником, постійно відвідували  батьківські збори та шкільні заходи.

 

 

 

                         Директор

                         Класний керівник                             

 

docx
Додано
2 жовтня 2023
Переглядів
295
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку