Матеріали до уроків - "Опис друга"

Про матеріал
Мета: розширити знання учнів про тексти-описи, зокрема з елементами опису зовнішності людини, розвивати вміння спостерігати, виявляти істотні риси; збагачувати активний словниковий запас; виховувати любов до мистецтва слова і повагу до друзів.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

2

Номер слайду 2

15432

Номер слайду 3

15432

Номер слайду 4

Нам разом завжди весело й цікаво. Бережіть дружбу - світле почуття, яким варто дорожити! У Надійки овальне і ніжне обличчя. Його обрамляє каштанове пряме волосся. Зеленкуваті очі завжди лагідні і привітні. Погляд у Надійки спокійний і добрий. Чорні густі брови, наче намальовані. У Надійки невеликий рівний ніс. На щоках Надійки виграє ледь помітний рум'янець. У мене є подруга Надійка. Надійці дев’ять років.

Номер слайду 5

МОЯ ПОДРУГА У мене є подруга Надійка. Їй дев’ять років. У Надійки овальне і ніжне обличчя. Його обрамляє каштанове пряме волосся. Зеленкуваті очі завжди лагідні і привітні. Погляд у дівчинки спокійний і добрий. Чорні густі брови, наче намальовані. У неї невеликий рівний ніс. На щоках Надійки виграє ледь помітний рум'янець. Нам разом завжди весело й цікаво. Бережіть дружбу - світле почуття, яким варто дорожити!

Номер слайду 6

Зачин. Як звати друга (подругу)? Скільки років?Основна частина. Яке обличчя, очі,погляд, ніс, губи, волосся…?Кінцівка. Яка людина мій друг (подруга)?

Номер слайду 7

Номер слайду 8

Номер слайду 9

Телешоу. Прямий ефір

Номер слайду 10

15432

Номер слайду 11

35214

Номер слайду 12

Номер слайду 13

Номер слайду 14

pptx
До підручника
Англійська мова (підручник для загальноосвітніх навчальних закладів) 2 клас (Карпюк О. Д.)
Додано
31 липня 2019
Переглядів
4957
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку