Майстер-клас з малювання (для молодшої групи) «Вінок»

Про матеріал
Сплетений із пахучих трав та ніжних квітів, прикрашений барвистими стрічками і наділений магічним змістом, український вінок — один з найдавніших символів нашої країни.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Майстер-клас з малювання(для молодшої групи)«Вінок»

Номер слайду 2

Сплетений із пахучих трав та ніжних квітів, прикрашений барвистими стрічками і наділений магічним змістом, український вінок — один з найдавніших символів нашої країни.

Номер слайду 3

Український віночок Зробила я віночокІз квітів та стрічок,Піду в нім танцювати. Веселий гопачок. Віночок український. У райдужній красі. У нього у садочку. Закохані усі. Хоч квіти паперові,Та їхні кольори. Дарують гарний настрій. Всій нашій дітворі. Я лагідно торкаю. Цю ніжність і красу. Свою веселу вдачу. До кожного несу.

Номер слайду 4

Квітка до квіточки, спіле колосся,Гілочка хмелю, барвінку лоза… –Сонячний промінь лоскоче волосся,Наче в короні голівка-краса!Скільки століть цей віночок барвистий. На українських дівчатах цвіте –Віру, надію, любов нашу чисту. З піснею в серце впліта золоте. Не перемінеться звичай, я знаю,Так прикрашати себе навесні, –Щира листівка із рідного краю,Ясний вінок – нагорода мені. Віночок

Номер слайду 5

Розминка для рук. Вінок. Діти за зразком педагога імітують плетіння вінка, потім переплітають пальці обох рук, заокруглюючи кисті (віночок). Фізкультхвилинка. Віночок. На галявинці гуляли,(Кроки на місці)Різні квіти ми збирали. (Присідання)Ось ромашка, ось дзвіночок –(Нахили тулуба вперед)Гарний буде в нас вінок.(Колові рухи головою)

Номер слайду 6

Мета: Вправляти у малюванні широких вертикальних ліній. Підвести до розуміння того, що кольором, лінією можна не тільки зобразити предмет, а й створити особливий радісний настрій у того, хто його сприймає. Розвивати уяву, естетичний смак, почуття ритму. Обладнання: Пензель, фарби різних кольорів, вода для миття пензля, серветки, зображення вінка.

Номер слайду 7

Номер слайду 8

Номер слайду 9

Номер слайду 10

Номер слайду 11

Номер слайду 12

Номер слайду 13

Бажаємо успіхів!

pptx
Додано
9 липня 2023
Переглядів
457
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку