Майстерність викладача у використанні онлайн-ресурсів та платформ для забезпечення якісного дистанційного навчання

Про матеріал

https://testportalua.com/load/programi/majsternist_vikladacha_u_vikoristanni_onlajn_resursiv_ta_platform_dlja_zabezpechennja_jakisnogo_distancijnogo_navchannja/3-1-0-2755

Дана робота присвячена дослідженню майстерності викладача у використанні онлайн-ресурсів та платформ для забезпечення високої якості дистанційного навчання. Акцент роботи робиться на важливості використання сучасних технологій у викладанні, зокрема створенні освітнього сайту, впровадженні вебквестів та використанні google форм.

У методичній розробці розглядаються методи та інструменти, які викладач може використовувати для створення інтерактивного та ефективного дистанційного навчання. Спеціальна увага приділяється створенню освітнього сайту як засобу надання доступу до матеріалів та ресурсів для учнів. Використання вебквестів та google форм з отриманням сертифіката розглядається, як засіб підвищення зацікавленості та взаємодії з учнями.

Робота висвітлює потребу в адаптації викладача до вимог сучасного навчання, підкреслюючи, що володіння цифровими технологіями стає ключовою компетенцією для ефективної освітньої практики. Це також є основою для розробки методичних матеріалів з впровадженням інновацій у дистанційному навчанні для викладачів.

doc
Додав(-ла)
Волощук Ольга
Пов’язані теми
Інформатика, Майстер-класи
Додано
22 липня
Переглядів
38
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку