Майстерня дистанційного навчання

Про матеріал
ДН - це одна з форм організації навчального процесу,під час якого всі уроки, або частину занять проводять з використанням сучасних інформаційних і телекомунікаційних технологій за умови територіальної віддаленості викладача й учнів. Головне завдання дистанційного навчання розвиток творчих та інтелектуальних здібностей людини за допомогою відкритого і вільного використання всіх освітніх ресурсів і програм, у тому числі, доступних в Інтернеті. Вчителі мали швидко навчитися працювати з платформами дистанційного навчання.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Номер слайду 2

Рекомендації вчителю, що працює в системі ДННаписати план роботи. Створити простір для спілкування онлайн (Блог, клас-рум, віртуальна дошка, онлай-тестування…)Конфіденційність. Відповідати дуже швидко на листи;Хвалити за оперативність; Встановити чіткий графік спілкування в режимі on-lіne і чітко його дотримуватися;Створити атмосферу психологічного комфорту (сприятливий настрій, емоційне піднесення). Консультації в межах робочого часу. Взаєморозуміння.

Номер слайду 3

Мій план роботи під час ДН

Номер слайду 4

Мої ресурси дистанційного навчання. You. Tube, Viber, facebook, персональний блог. Робота із сервісом Google Classroom. Віртуальна інтерактивна дошка. Padlet. Онлайн навчання. Цифрова платформа. Дія. Спільнота активних освітян. Всеосвіта. Освітній проєкт. На урок.

Номер слайду 5

Створення відеопрезентацій. Завантаження на You. Tube.https://www.youtube.com/watch?v=2 Dqnfdp. BPp. Yhttps://www.youtube.com/watch?v=CVla. QVYo. R7 A&t=4s

Номер слайду 6

Viber. Viber став найпоширенішим месенджером під час проведення дистанційного навчання

Номер слайду 7

Персональний блогhttp://ostapishina.blogspot.com/

Номер слайду 8

Створення дистанційного курсу. Алгоритм роботи у Google Classroom.

Номер слайду 9

Створення дистанційного курсу. Робота із сервісом Google Classroom.

Номер слайду 10

Віртуальна інтерактивна дошка. Padlet. Web-квест. Будова квітки.https://padlet.com/ostapishina_olga/gv9h6hcbvzt4 Загадки про квіти. Скласти пазли. Переглянути відео презентацію. Виконати завдання у зошиті

Номер слайду 11

Онлайн навчання. Цифрова платформа. Дія.

Номер слайду 12

Спільнота активних освітян. Всеосвітаhttps://vseosvita.ua/user/id816139

Номер слайду 13

Освітній проєкт. На урок. ДОПОМАГАЄ:

Номер слайду 14

Висновки ПЕРЕВАГИСинхронний і асинхронний режим взаємодії (чат, конференція/ самостійна робота);Можливість навчатися у своєму темпі;Можливість навчатися у будь-якому місці;Максимальний обсяг необхідних знань;Можливість батьківського контролю;Можливість психологічної адаптації під час підготовки до ЗНО. НЕДОЛІКИДомашня атмосфера не завжди сприяє ефективному навчанню;ДН вимагає від учня самостійно організовувати навчання;Має бути гарне технічне забезпечення (комп’ютерна техніка, веб камера, мікрофон, Інтернет);Необхідність консультацій учителя з незрозумілих питань;Відсутність живого спілкування;Тривалість роботи за комп’ютером.

pptx
Додано
26 серпня 2020
Переглядів
680
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку