Про матеріал
Методична розробка з теми «Приготування молочних і сметанних соусів, холодних соусів і заправок, солодких соусів» може бути використана майстрами виробничого навчання, викладачами спеціальних дисциплін для підготовки до уроків теоретичного та виробничого навчання з професії «Кухар» (ІV) розряду; та учнями ПТНЗ з даної професії для виконання практичних завдань.
Розробка містить розгорнутий план уроку, завдання для перевірки теоретичних знань в сервісі «LearningApps» у вигляді вправ: «Знавець соусів» (Перший мільйон), «Кросворд», «Парочки», «Групи соусів» (Пазл), «Технологічна схема соусу Майонез» (Просте упорядкування), інструкційно-технологічні картки, критерії оцінювання знань учнів та картку обліку оцінювання.
Робота містить список використаних джерел, та додатки.