Методична розробка відкритої виховної години "Планета блогерів"

Про матеріал

Методична розробка вiдкритоï виховноï години «Планета блогерів». Підготувала: Павлова Г.В.– спеціаліст II категорії, викладач iноземноï мови Викладено методику проведення вiдкритоï виховноï години «Планета блогерів» з використанням iндивiдуальних, колективних та групових форм роботи, використанням методів педагогіки співробітництва та інтерактивних методів виховання . Методична розробка складена згідно Закону України про освіту .Для кураторів груп, викладачів та студентів закладів передвищої освіти.

Перегляд файлу

МІНІСТЕРСТВО ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ

ДОНБАСЬКИЙ ДЕРЖАВНИЙ КОЛЕДЖ ТЕХНОЛОГІЙ ТА УПРАВЛІННЯ

 

 

 

 

 

 

 

 

Методична розробка

вiдкритоï  виховноï години

«Планета блогерів»

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                       2019

 

 

Методична розробка вiдкритоï виховноï години  «Планета блогерів»

Підготувала: Павлова Г.В.– спеціаліст II категорії, викладач iноземноï мови

 

 

 

 

   Викладено методику проведення вiдкритоï виховноï години «Планета блогерів» з використанням iндивiдуальних, колективних та групових форм роботи, використанням методів педагогіки співробітництва та інтерактивних методів виховання . Методична розробка складена згідно Закону України про освіту .

 

 Для кураторів груп, викладачів та студентів закладів передвищої освіти.

 

Рецензент:   Cлуженко I. В.,

          спеціаліст першої категорії,  

                          голова цикловоï комiciï

                                            гуманiтарних дисциплiн ДонДКТУ

 

 

 

 

 

 

 

Розглянуто та схвалено на засіданні

Ради з організації виховної діяльності ДонДКТУ

Протокол № 2   від    26 жовтня   2019  р.

Голова ради  ____________В. М. Ларіна

 

 

 

 

                                                          РЕЦЕНЗІЯ

на методичну розробку вiдкритоï виховноï години

  «Планета блогерів»  

    Методична розробка вiдкритоï виховноï години  «Планета блогерів» відповідає плану виховної роботи ДонДКТУ на 2018-2019 навчальний рік та складена згідно з Законом України про освіту та Концепції національно – патріотичного виховання дітей та молоді (наказ МОН № 641 від 16.06.2015).  Її створення зумовлене необхідністю донести до студентів важливість розвитку творчих здiбностей та пробудити в них бажання до самопiзнання та саморозвитку. Методика виховної години базується на новітніх здобутках пошуку інформації та  яскравих прикладах, враховуючи принципи особистісно зорієнтованого виховання, комунікативно-діяльнісного підходу, а також наступності й перспективності з урахуванням вікових та індивідуальних особливостей студентів .

 Структура виховної години чітка: визначено зміст і обсяг обов’язкових для засвоєння відомостей, окреслено логіку й послідовність їх засвоєння студентами відповідно до вимог освітнього процесу. На виховній годині застосовано функціональний підхід до вивчення матерiалу .

Особливий інтерес становить подана на виховній годині вправа «Уяви себе блогером», в яких використовуються рiзнi форми роботи (iндивiдуальна, колективна).

Отже, завдання виховної роботи, були сформульовані так, що повною мірою дають змогу змотивувати студентів до саморозвитку, перевірити, як студенти розширили знання про пошук інформації.

     Методична розробка надає можливість вдосконалити методику проведення виховних заходів з розвитку творчих здiбностей, розвивати у студентів повагу до одногрупникiв.

Рецензент:  Служенко I.В., спеціаліст першої категорії

 

 

 

ЗМІСТ

 

План заходу ………………………………………  

Вступ ………………………………………….…… 

Сценарій  ………………………………………….. 

Додатки   …………………………………………  

 

 

                                        

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                              

 

             

ПЛАН ВИХОВНОЇ  ГОДИНИ

 

Тема: Вiдкрита виховна години  «Планета блогерів»  

Виховна мета: розширювати знання студентів щодо видів блогів; формувати адекватну самооцінку; виховувати самоповагу і повагу до інших; розширяти пізнавальні інтереси та розвивати творчі здібності студентів; розвивати естетичний смак.
 

Дата проведення: 14.11.19

 

Група :   УА – 19(о.)

Місце проведення: аудиторiя № 40 

Форма проведення: година спiлкування

 

Забезпечення :

- відзняте відео (виготовлене вдома);

- доклади на тему: «Мій улюблений блогер» або «Цікаві факти про улюбленого блогера»;

-  розмальовки - антiстрес.

 

 

 

 

 

 

 

 

Вступ

  Добрий день, студенти та шановнi колеги!   Сьогоднішня година спілкування присвячена темi «Планета блогерів». Впродовж виховноï  години погово­римо про цікаві контенти, як створити цікавий блог, про ваші захоплення,про те, як вести свій «Instaram», ви дізнаєтесь про те, чим цікавляться ваші одногрупники. Ви кожен день отримуєте велику кількість різної інформації. Зараз у вас пора юності. Це період поєднання грайливих мрій та серйозних задумів. В юності людина робить найвеличніше  відкриття – відкриває саму себе. У цих пошуках глибокий зміст: кожен може розкрити свої реальні, досі незнані можливості, через світ захоплень.                                             

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Сценарій вiдкритоï виховноï години

«Планета блогерів»

                

І. Організаційний момент .

Вступне слово викладача.                                                                                   

ll. Робота над темою заняття.                                                                                       1. Бесіда                                                                                                                                                                               - Чи дивитесь ви в вільний час блогерів? Який контент є цікавим для вас?         

2. Захоплення студентів.  

Викладач: Готуючись до виховної години, ми провели опитування серед студентів нашоï групи, запитуючи: «Відео на яку тематику вам до вподоби?»

Коли ми підвели підсумки опитування, перед нами постала така картина.

             На 1 місці – різні корисні  DIV / лайфхакі,

            2 місце – Back to school( вироблення цікавої канцелярії, декор звичайної канцелярії в стилі Kawaii),

            3 місце –бьюті блогі(новинки косметики, огляди на косметичні засоби). Одже повстає питання:

3.Бесіда ЯК СТВОРИТИ ЦІКАВИЙ ТА ЯКІСНИЙ БЛОГ

 

Інтернет і соціальні медіа змінили способи створення, пошуку і розповсюдження інформації. Люди здійснили перехід від ролі споживачів інформаційного контенту до його творців.


Блоги стали основою цієї трансформації. Ведення блогу дозволяє будь-якій людині з комп'ютером і доступом до інтернету поділитися своїми думками з усім світом. Давайте розглянемо параметри, необхідні для запуску і ведення блогу.

 

 

Обираємо мету

інформаційні технології


Спершу подумайте, для чого ви хочете завести блог.
 

  • Ви бажаєте поділитися новинами про життя вашої місцевої громади?
  • Ви - початківець фотограф і вам потрібна галерея для демонстрації своїх робіт?
  • Ви - експерт у певній галузі?


Потім подумайте про те, яку аудиторію ви хочете залучити і які теми були б їй цікаві. Найпопулярнішими темами сьогодні є політика, спорт, розваги, технології та бізнес. Хоча ці теми вдалі для початку, більшість успішних блогерів звужують фокус ще більше і концентрують увагу на конкретній темі або займають свою нішу.

Наприклад, замість інформації про технології, ваш блог може містити рецензії на нові планшети Android. Замість того, щоби писати про бізнес, ви можете розповісти про стартапи у сфері медичних технологій.

Створюємо власний блог

блоги


На наступному етапі подумайте про платформу, дизайн і назву для вашого блогу.

Технології постійно змінюються, тому, в той час як деякі люди використовують Twitter для розсилання повідомлень зі 140 символів, інші користуються Tumblr для швидкого завантаження фотографій, посилань і відео. В уявленні більшості блог - це веб-сайт, який дозволяє робити записи і регулярно обмінюватися інформацією.

Існує кілька безкоштовних платформ, що дозволяють створити блог за лічені хвилини, однак багато досвідчених користувачів оплачують послуги хостингової компанії, що дозволяє їм у значній мірі контролювати формат і оформлення блогу.

З точки зору дизайну, більшість платформ пропонують основні шаблони, якими можна скористатися при створенні блогу, і ще тисячі зразків оформлення, які ви зможете придбати у постачальників, щоб елементи сайту відповідали відповідному стилю. Якщо ви хочете додати сайту унікальний зовнішній вигляд, скористайтеся послугами графічного дизайнера.

Незалежно від того, який спосіб ви оберете, пам'ятайте про дві важливі речі. По-перше, зовнішній вигляд вашого сайту повинен відповідати його наповненню. Наприклад, для блогу про життя знаменитостей можна використовувати сміливі кольори і великі заголовки, в той час як для сайту про екологічно чисті матеріали краще використовувати більш скромний дизайн в зеленій гамі. По-друге, оптимізуйте дизайн для мобільних пристроїв. Блог, який добре виглядає на мобільних пристроях в наш час є не розкішшю, а необхідністю.

Настав час обрати назву для блогу. Хоча ідеальна назва - це одночасно мистецтво і наука, ось кілька простих порад. По-перше, вона має легко запам'ятовуватися, вимовлятися і відтворюватися на папері. По-друге, уникайте цифр, тире і підкреслень. По-третє, не слід використовувати торгові марки або назви інших підприємств чи виробів.

Обираємо власний формат

зовнішній вигляд блогу


Багато хто використовує блог в якості онлайн-щоденника, платформи для висловлення своїх ідей. Однак вашим читачам буде легше зорієнтуватися, якщо ви організуєте ваші записи таким чином, щоб вони відповідали характеру блогу. Наприклад:
 

  • Новини: Якщо ви розповідаєте про події, станьте журналістом і будьте об'єктивні, наскільки це можливо, щоб заробити репутацію надійного джерела.
  • Інтерв'ю: Якщо ви берете у кого-небудь інтерв'ю, записуйте його у форматі запитань і відповідей.
  • Довідник: Якщо ви хочете навчити ваших читачів щось майструвати або виробляти, розділіть текст на пункти.
  • Подорожі: Якщо хочете поділитися з читачем своїми враженнями про цікаві місця, включіть у свою розповідь пейзажі і звуки з вашої подорожі.
  • Відгуки: Якщо ви бажаєте висловити свою думку з приводу нових товарів чи якихось авторських витворів, будьте чесні та заохочуйте читачів до діалогу.

 

 

Визначаємо періодичність записів

блогери


Вибравши формат, визначте періодичність записів. Раз на день? Двічі на тиждень? Кожен четвер о 9 ранку? Регулярність записів в блозі дозволяє вашій аудиторії зорієнтуватися на конкретний час, протягом якого можна очікувати появи нових повідомлень.

У багатьох випадках графік буде залежати від вашої теми. Наприклад, якщо ваша тема - спорт, ви можете публікувати записи після кожної баскетбольної гри команди, про яку ви пишете. Якщо ви аналізуєте політику, ви можете це робити кілька разів на місяць, але під час важливих виборів частота повідомлень може зрости до декількох в день.

 

 

 

 

 

Визначаємо характер блогу

блогери та інформаційні технології


Якби читач вашого блогу закрив очі і уявив, як ви безпосередньо до нього звертаєтеся, якими словами він би вас описав? "Характер" вашого блогу втілюється в унікальному стилі та енергії, якими володієте тільки ви. Іноді у вас виходить передати характер з першої публікації, а деколи він розвивається у вашому блозі з часом.

Ви є законодавцем моди, який впевнено повідомляє своїм читачам про нові тенденції? Можливо, ви представляєте середньостатистичного громадянина, розповідаючи про те, як політика уряду впливає на ваше місто?

Чи, може, ви - затятий мандрівник, готовий поділитися новими враженнями? Вибір за вами.

 

 

 

 

"Фішки" і напуття наостанок

якісний блог

 

  • Гроші - не мета. Хоча блог і може стати відправною точкою для інших проектів (виступів, продажів книг, консультування), краще не налаштовуватися на отримання доходу від блогерської діяльності.
  • Послідовність - передусім. Підтримувати блог не просто: 95% блогів в кінцевому підсумку згортаються. Регулярні записи і послідовний тон допоможуть вам залучити й утримати читачів.
  • Будьте товстошкірі. Якщо ви збираєтеся відкрити блог для коментування, будьте готові до розбіжностей та екстремальних поглядів. Не всі погодяться з вашою думкою, але сам факт того, що вона викликає жваву дискусію, означає, що ви зачепили за живе.
  • Просто зробіть це. Багато людей чекають ідеальних умов, перш ніж почати свій блог, і, в решті-решт, ніколи не розпочинають справу. Не чекайте ще один день. Почніть ваш блог сьогодні, і нехай ваш голос буде почутий.

 

4. Розповіді учнів про свої захоплення. Вправа «Уяви себе блогером».

Мета: уявити себе блогером та відзняти ролік, придумати назву блогу/ влогу, свій нік-нейм.

 - А зараз нам розкажуть про своï вподобання студентки групи УА – 19(о.):

Максименко В. – лайфхакі для щастя, Новак Д. - Back to school, Пасічник К. – DIV(малювання).

Бесіда

А зараз поговоримо про цікаві YouTube-канали для і про студентів

Іноді натхнення і мотивацію знаходиш там, де цього не очікуєш – відео на YouTube можуть і розважати, і навчати.

Ksenia Niglas

Дівчина, родом з Естонії, ділиться досвідом участі в різноманітних закордонних навчальних програмах, наприклад, Fulbright (програма наукових обмінів США). Саме завдяки їм вона відвідала десять країн, у чотирьох з яких (Естонія, Англія, Австралія, США) здобувала освіту. Її канал може стати для тебе путівником в отриманні стипендії закордонного ВНЗ, адже Ксенія дає поради щодо написання мотиваційних листів, тестування GRE, TOEFL, IELTS, проходження співбесіди тощо. Цікавою частиною каналу є розповіді про Кембридж. Вона описує все, починаючи від написання заяви і закінчуючи випускним.

Anastacia Kay

Канал підійде студентам, учням, тим, хто вже працює і просто тим, хто намагається самовдосконалюватися та розвиватися. Настя – білоруска, яка з 8 років жила в різних країнах Європи, тому розмовляє сімома мовами. У своїх найпопулярніших відео Анастасія ділиться методиками вивчення іноземних мов та доступними ресурсами. Її поради – направду практичні. Під відео можна прочитати вдячні коментарі підписників, яким вдалося вивчити мови, почати краще запам’ятовувати за допомогою флеш-карток або встигати робити більше справ за той самий час. Також важливо, що канал є чудово структурований: тобі не треба гортати десятки відео – можеш одразу перейти в потрібну рубрику. Настя береже не тільки свій час, а й твій також.

NYC Tsenter

Цей канал не зовсім присвячений навчанню – його тематика ширша. Даша – з Білорусі. Вона живе і навчається в Нью-Йорку. Дівчина знімає відео про те, як пережити сесію чи написати есе. Особливо цінні поради, як вивчити англійську, адже ця мова стала для Даші рідною. Забуваючи переклад слів російською, у своїх відео вона часто говорить їх англійською – ще один плюс для вивчення іноземної мови. Чудова якість, заспокійлива музика, прекрасні пейзажі, подорожі – те, що змушує підписатися і чекати з нетерпінням на нове відео.

 

Thomas Frank

Ютубер із США щоразу знаходить теми, які зацікавлюють студентів. Деякі з його відео набрали більше мільйона переглядів. Недивно, адже на цьому каналі можна знайти навіть відповідь на питання, яке так цікавить кожного студента: «Чи варто змінювати варіант відповіді в завданні, у якому сумніваєшся?». Томас невпинно ділиться з підписниками корисними додатками, сайтами, огляд яких регулярно робить у спеціальній рубриці на каналі. Хочеш навчитися швидко читати чи занотовувати лекції так, щоб потім розуміти все написане? Тобі – сюди.

Study With Jess

На думку Джес, мета кожного її відео – зробити життя студентів щасливим, здоровим і продуктивним. Наприклад, завдяки каналу ти зможеш збиратися зранку вдвічі швидше. А щоб урізноманітнити контент, вона ділиться рецептами «їжі для мозку». Джес навіть видала книжку, назва якої не може не зацікавити – «The High School Survival Guide» («Посібник з виживання для старшокласників»).

Katherout

Кетерін розпочала вести свій канал ще у школі. Зараз вона – студентка коледжу і продовжує тішити підписників своїми відео, тематика яких є досить широкою: тут можна знайти і поради щодо організації часу, і щодо одягу в школу чи коледж, і навіть лайфхак, який допоможе позбутися темних кіл під очима після інтенсивної підготовки до іспиту чи вдалої вечірки. В одному з відео Кетерін розповідає про способи не захворіти під час навчання, що узимку як ніколи актуально.

maryplethora

Давно плануєш завести органайзер? Ця дівчина з Великобританії розкаже і покаже, як це краще зробити, що записувати тощо. Ти зможеш планувати раціональніше. Звичайно, є інші рубрики з порадами для студентів, наприклад, про те, як використовувати свої ґаджети з навчальною метою чи підготувати себе до університету.

TheStriveToFit

Особливо цікавим цей ютуб-канал буде для студентів-медиків, адже дівчина ділиться власним досвідом вступу та навчання в медичній школі. Вона не втомлюється розповідати про корисні додатки, матеріали тощо. Водночас студенти інших спеціальностей теж зможуть знайти чимало корисного, оскільки дівчина може навчити і прокидатися раніше, і фокусуватися під час навчання.

 

 

III. Бесіда Як стати блогером в "Instagram": покрокова інструкція

Сьогодні все більшу популярність серед соціальних мереж набуває "Instagram", додаток, в якому можна ділитися фотографіями і додавати до них підписи. Багатьох людей цікавить, як же розвинути свою сторінку і отримувати велику кількість лайків під фотографіями. Саме про це Ви зараз й дізнаєтесь:

Цікавий контент

Як стати блогером в "Instagram": покрокова інструкція

Якщо вас цікавить питання про те, як стати крутим блогером в "Інстаграмі", в першу чергу зверніть увагу на таку важливу складову вашого профілю, як контент. Від того, на яку тематику ви пишете, якого роду викладаєте фотографії, залежить і кількість підпищиків. Люди, яким близька тематика вашого профілю, будуть бачити ваші пости у розділі "Рекомендації". 


Якщо під час перегляду вашої сторінки люди будуть знаходити на ній щось цікаве для себе, що їх може залучити, тоді вони будуть підписуватися на вас. Ви розбираєтеся в якійсь певній сфері життя, наприклад, не перший рік займаєтеся фітнесом, або добре вмієте готувати, або ж багато читаєте і бажаєте писати огляди про прочитаної літератури, - на кожне захоплення знайдуться свої однодумці і читачі. Пости повинні бути інформативними й читабельними, а фотографії повинні відповідати тематиці написаного.

Певна тематика

Даний аспект ведення сторінки "Інстаграмі" випливає з попереднього підрозділу статті: щоб зібрати певну аудиторію, потрібно дотримуватись якоїсь тематики в своєму профілі і не викладати що доведеться. Якщо ви фітнес-блогер, тоді більшу частину вашого профілю повинні займати поради по харчуванню, відео з технікою вправ тощо. Якщо ж у вас є маленькі діти, вам подобається писати про їх вихованні і розвитку і хочеться поділитися досвідом з іншими батьками, тоді для вас може бути актуальним питання про те, як стати мамою-блогером в "Інстаграмі". Тоді вам також краще дотримуватися даної сфери життя і писати про сім'ю, про те, як ви проводите час з дітьми, як вони ростуть і розвиваються, і таким чином залучати інших молодих батьків в соціальній мережі. 


У вас були думки про те, як би стати "Instagram"-блогером про готелі і інтер'єрах номерів? Публікуйте фотографії з подорожей з докладним описом готелів, плюсів і мінусів проживання в них, таким чином поступово складаючи свій рейтинг місць для відпочинку.

Як стати блогером в "Instagram": покрокова інструкція

Редагування фотографій

Якісна обробка і обов'язкове редагування фотографій перед публікацією - ще один важливий пункт, що вимагає виконання, у разі якщо ви цікавитеся тим, як стати популярним блогером в Instagram. Обов'язково потрібно прибирати зайву жовтизну на фотографіях, освітлювати темні ділянки. На сьогоднішній день існує величезна кількість додатків для редагування фотографій, в яких для вашої зручності є найрізноманітніші функції. У таких програмах можна збільшити яскравість і контрастність знімка, прибрати зайві об'єкти, обрізати чи повернути фотокартку, додати ефекти або стікери, розмити задній фон і багато-багато іншого. Сам додаток "Instagram" має у своєму арсеналі достатньо фільтрів для зміни колірної гами на фотографії, інструменти для збільшення чіткості і інші функції, необхідні для якісної обробки знімків. 

Як стати блогером в "Instagram": покрокова інструкція

Дизайн профілю

Замислюючись над питанням про те, як стати модним блогером в "Інстаграмі", не забувайте, що загальний вигляд вашого профілю важливий так само, як і гарна обробка фотографій. Безумовно, можна витратити чимало часу на редагування, але якщо всі фотографії у вашому профілі красиві окремо, але ніяк не поєднуються між собою, це буде відштовхувати при вході на вашу сторінку випадкового користувача. Як стати "Instagram" блогером, сторінка якого швидко знайде безліч підпищиків? Дотримуйтеся одного стилю у всіх ваших фотографіях: вибирайте пару, а краще один фільтр і застосовуйте його ко всім постам. Якщо ви ведете сторінку в світлих тонах, тоді обов'язково слід регулювати яскравість і контраст темної фотографії, перш ніж її опублікувати.

Як стати блогером в "Instagram": покрокова інструкція

Регулярні оновлення

Ведіть свою сторінку так, щоб на ній систематично з'являлися оновлення, не закидайте її, але й не перестарайтеся. Для того щоб утримувати аудиторію, не пропадайте на кілька днів, а то і тижнів, але в той же час не будьте занадто активним і настирливим користувачем з п'ятьма-десятьма постами на добу. Загалом, не перегинайте палицю і не впадайте в крайності: оновлення повинні бути регулярними і приблизно в один час доби. Оптимальна частота викладання нових фотографій - одна-дві в день. За допомогою розділу "Статистика" в програмі "Instagram" ви зможете побачити, в який час доби і в які дні тижня ваші підписники найбільш активні і коли перегляди профілю публікацій найчастіші. Також існують програми для контролю частоти переглядів вашої сторінки, з допомогою яких ви теж зможете простежити активність ваших читачів.

Правильні хештегі

Це запорука успіху. На самому початку свого шляху, опублікувавши лише десять-п'ятнадцять фотографій, ви чекаєте, коли ж до вас підуть натовпу підпищиків. Само собою, цього, швидше за все, на перших порах і не станеться, але можна скористатися однією хитрістю. Грамотно вибрані хештегі дозволяють у випадку удачі залучити нових підпищиків і як мінімум заробити під постом пару-трійку (а то і більше) додаткових лайків. 
Наприклад, хештегі: #лайк, #лайкивзаимно, #підписка, #підпишись - залучать нових людей на сторінку. Тематичні хештегі, які описують зміст вашого профілю, можуть виявитися набагато корисніше. Так, хештегі: #правильноепитание, #зсж, #фітнес, #вправи стануть в нагоді вам, якщо ви фітнес-блогер. Якщо не знаєте, як стати "Instagram"-блогером подорожей і швидко набрати аудиторію, то використовуйте хештегі з назвами країн і міст, окремих місць, які встигли зафіксувати на фотографіях.

Як стати блогером в "Instagram": покрокова інструкція

Спілкування всередині "Інстаграма"

Знайомства з іншими блогерами - це не тільки можливість зустріти однодумців, але і шанс знайти справжніх друзів в мережі Інтернет. Існує чимало прикладів тих випадків, коли люди, які ведуть блоги на одну тематику, влаштовували зустрічі, а пізніше і дуже близько дружили. Іноді на просторах "Інстаграма" можна зустріти і свою другу половинку. Знаходьте пости і профілі, контент і наповнення яких вам цікаві, підписуйтесь, ставте лайки над своїми улюбленими фотографіями і активно ведіть дискусії під самими спірними і бурхливо обговорюються постами. Так ви зверніть на себе увагу як власника сторінки, так і інших користувачів. Когось зацікавить висловлена вами думка, і люди будуть переходити на вашу сторінку. Якщо ви дотримуєтеся правил, викладених у всіх попередніх пунктах статті, на вас обов'язково почнуть підписуватися нові люди. Як стати блогером в "Instagram" з великим числом підпищиків? Спочатку самі стати активним читачем і беріть участь в житті улюблених профілів.

Як стати блогером в "Instagram": покрокова інструкція

 

 

 

Обмін рекламою між інстаграмірами

Останній пункт, який хотілося б виділити, це реклама. Цей момент необов'язковий, але бажаний, якщо ви дійсно хочете просунутися в розвитку свого профілю. Набравши певну аудиторію, скажімо, близько десяти-двадцяти тисяч чоловік, ви будете потребувати нових підпищиків, якщо раптом зростання їх числа тимчасово припиниться. Тоді вам на допомогу і прийде реклама, за яку необов'язково платити гроші, все можна здійснити за бартером. Тобто два блогера з приблизно однаковим числом підпищиків і схожими тематиками профілів кооперуються і викладають по одному посту з фотографіями один одного, де в кількох реченнях описують людини із зазначенням його сторінки. Такий спосіб взаємної реклами досить дієвий і активно практикується навіть серед великих блогерів з аудиторією від п'ятисот тисяч підпищиків і вище.

Як стати блогером в "Instagram": покрокова інструкція

Дотримуючись пунктів, які ми виділили в цій статті, ви, безумовно, зможете збільшити кількість підпищиків вашої сторінки і підняти активність серед ваших читачів. Все залежить тільки від вашого бажання. Бажаємо удачі!

IV.Підготовка докладів на тему «Мій улюблений блогер» або «Цікаві факти про улюбленого блогера».

V.Бесіда ТОП-10 цікавих YouTube-блогерів зі Львова

 1

Останнім часом на платформі YouTube зросла кількість україномовних блогерів із різних сфер. Редакція сайту 032.ua знайшла цікавих авторів зі Львова та представляє їх нашим читачам.

Нагадаємо, що повне або часткове копіювання матеріалу без письмової згоди редакції забороняється.

Blog 360

Перший україномовний проект про подорожі Україною, створений 2016 року командою молодих, активних львів’ян. На цьому каналі глядачі можуть подивитись на нічний та зимовий Львів, Трускавець, Чернівці, Тернопіль, Шацьк та навіть фестивалі Західної України (Захід Фест, Street Food So Good).

Imagination

Ірина Зеленчук веде книжковий відеоблог, у якому розповідає глядачам про цікаві твори українських та іноземних авторів. У переліку: Кент Гаруф, Стівен Гокінг, брати Стругацькі, Стівен Кінг та багато іншого.

Лідія Филипчук

Відеоблогер Лідія Филипчук уже 40 років працює водієм трамваю, улюбленого транспорту львів’ян. Жінка встановила на панелі робочої кабіни смартфон та почала знімати цікавинки, які побутують на вулицях Львова.

Читайте також: Як львів'яни відреагували на початок весни. Фотожаби.

Орест Зуб

Підприємець та мандрівник, родом зі Львова, веде україномовний блог про інтернет-бізнес, подорожі та саморозвиток. На каналі можна знайти як влоги, так і бесіди на різні теми.

pad0n

Юліан зі Львова створює україномовний розважальний контент: робить летсплеї по відомих іграх (Assassin's Creed, Battlefield 1, DOOM, GTA V тощо) та озвучує мультики у вільний час.

Kozak vision

Сергій Козак знімає професійні відео про пам’ятки та цікавинки Львова і області: краєвиди міста з дрона під розслабляючу музику не залишать байдужим нікого.

Христина Соломаха

Активна львів’янка-фотограф Христина Соломаха розповідає глядачам про те, як гарно обробляти фотографії, здорове харчування, спорт, власний стиль життя.

Читайте також: Як виглядає Львів у останній день зими. ФОТО.

MariAm Blog

Мар’яна Янкевич — дипломований театральний критик і голосовий актор. Окрім озвучки фільмів та серіалів, дівчина веде цікавий блог на тему театру та кіно.

Дядько Максим

Майстер на всі руки Максим Когут веде перший україномовний канал присвячений металообробці, просто та детально розповідає глядачам про те, як слід “робити гарно”.

First Culinary Ukraine

Файним господарям та господиням точно припаде до душі цей перший кулінарний україномовний канал. Відеоблогер Світлана Пістун готує домашні страви та ділиться рецептурою з глядачами.

 

VI. Заключне слово викладача. Ця тема є дуже цікавою. Не знаю, чи є людина, яка б нічим не цікавилася. Вважаю, що після виховної години ви відкриєте світ цікавих речей, подивитесь розвиваючий та цікавий контент. Головне — мати якесь улюблене заняття, щось робити. Ось і підійшла до завершення наша виховна година. Велике спасибі студентам, які щедро поділилися з нами часточкою свого духовного багатства. Бажаю вам всім творчих пошуків. Хай світ ваших захоплень завжди буде цікавим і корисним!
 

 

docx
Додано
25 березня 2020
Переглядів
1267
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку