Монолог до Дня вчителя " Коли твоя мама вчителька"

Про матеріал
Монолог " Коли твоя мама вчителька..." ( для сценарію до загальношкільного свята до Дня вчителя).
Перегляд файлу

Коли твоя мама вчителька - твої найулюбленіші квіти – жоржини,  айстри і гладіолуси, бо саме вони асоціюються з  Днем знань.

Коли твоя мама вчителька - вдома завжди пахне дитячими зошитами, щоранку красивим парфумом, а не свіжими млинцями,тому ти в дуже  ранньому віці вже вмієш варити, пекти, мити, пополоти город і т.д.

Коли твоя мама вчителька - ти маєш бути першим. Завжди! В усьому! Щодня!

Коли твоя мама вчителька - ти отримуєш гарні оцінки лише тоді , коли вивчив на 13!Щоб не було сумнівів, що ти на 10 таки заслуговуєш!Тому що інші мають бачити, що до тебе такі ж вимоги, як до інших.

Коли твоя мама вчителька - то все дитинство ти її трошки ревнуєш. Бо її любов має обігріти усіх  дітей. ти з шаленою гордістю чекаєш на той момент, коли серед надцяти оченят її погляд зупиняється саме на тобі!

Коли твоя мама вчителька - у неї завжди  має бути одяг класичного стилю і не Дай Боже, розпірка буде зависока.

Коли твоя мама вчителька- ти мусиш, просто зобов’язаний бути  найчемніший у класі, щоб інші не казали: «Як ти міг таке зробити? Ти  ж син вчительки?»

Коли твоя мама вчителька-ти мусиш її навчити друкувати, робити презентації, щось вирізати для її учнів,бути піддослідним кроликом, коли на тобі випробовують вперше нові технології навчання. А коли  мама готує виховний захід, чи відкритий урок ,або ще гірше- вона в цей рік атестується, то в нас навіть кіт ходить  струнко, ніхто не заважає, під ногами не плентається і нічого від неї не хоче!

Коли твоя мама вчителька....

Моя Рідна, дякую за те, що Ти – найкраща мама і вчителька в моєму житті!

 

 

 

 

docx
Додав(-ла)
Фульмес Любов
Додано
11 жовтня 2023
Переглядів
391
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку