Настільні ігри (електронний варіант)

Про матеріал
Настільна гра «Здорове та шкідливе харчування» Мета: розвивати вміння дітей співвідносити кількість ходів на мапі, розподіляти продукти харчування на корисні та шкідливі, розвиток дрібної моторики, виховання посидючості. Гра "Корисна тарілка" Мета: навчити дітей розрізняти корисну та шкідливу їжу, співвідносити кольори відповідно до поставленого завдання.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Настільна гра «Здорове та шкідливе харчування»

Номер слайду 2

Мета: розвивати вміння дітей співвідносити кількість ходів на мапі, розподіляти продукти харчування на корисні та шкідливі, розвиток дрібної моторики, виховання посидючості. Обладнання: мапа, фішки відповідно до кількості гравців, гральний кубик. Хід гри: Діти по черзі кидають гральний кубик і роблять відповідну кількість ходів. В залежності від того, на якому зображенні дитина зупиняється, вона говорить назву та шкідливий це продукт харчування чи корисний. Після цього свій хід робить наступний гравець.

Номер слайду 3

Номер слайду 4

Гра «Корисна тарілка»

Номер слайду 5

Мета: навчити дітей розрізняти корисну та шкідливу їжу, співвідносити кольори відповідно до поставленого завдання. Обладнання: зображення червоної та зеленої тарілок зображення різноманітних корисних та шкідливих продуктів харчування, зелений та червоний олівці/фломастери. Хід гри: Вихователь роздає дітям аркуші із зображеннями тарілок та різноманітних предметів харчування. Дітям необхідно зеленим олівцем провести корисні продукти харчування до зеленої тарілки, а червоним – шкідливі до червоної тарілки. Після виконання завдання, дитина має пояснити яка з тарілок є корисною, а яка шкідливою і чому.

Номер слайду 6

pptx
Додано
24 липня 2022
Переглядів
702
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку